Karakaya'dan Miraç Kandili Tebriği - Son Dakika
Yerel

Karakaya'dan Miraç Kandili Tebriği

Karakaya\'dan Miraç Kandili Tebriği

Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya, Miraç Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

02.05.2016 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya, Miraç Kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Karakaya, tüm İslam aleminin kandilini kutlayarak, kandilin birlik ve beraberliğe, barış ve huzura vesile olması dileğinde bulundu.

Yücel Karakaya "Manevi iklimi fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, yüce dinimizin bizden istediği sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz" dedi.

Karakaya, "Böylesine mübarek bir geceye daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. önemli günlerde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atarak, yüreğimizi haset, kin, düşmanlıktan arındırarak, bütün kötü duygu ve düşüncelerden arınmamıza neden olduğu için ayrı bir öneme sahiptir. Bazı farklılıkları bahane ederek araya mesafe koyan bütün anlayışlara en güzel cevabı böylesine mübarek gecelerin feyzi, bereketi ve kaynaştırıcı özelliği veriyor. Feyiz ve bereketiyle dolu bu gecede sevgi ve birlik hislerimizin kuvvetlenmesini diliyor ve dünyadaki tüm Müslümanların Miraç Kandili'ni kutluyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karakaya'dan Miraç Kandili Tebriği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement