Karakter Sınırı Kalkıyor - Son Dakika
Teknoloji

Karakter Sınırı Kalkıyor

Karakter Sınırı Kalkıyor

Sosyal medya dünyasında kişisel blog veya günlük gibi kullanılan Twitter ağında paylaşılan yazıların 140 karakter sınırı ile paylaşılmasına izin veriliyor.

26.05.2016 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya dünyasında kişisel blog veya günlük gibi kullanılan Twitter ağında paylaşılan yazıların 140 karakter sınırı ile paylaşılmasına izin veriliyor. Twitter bu konu hakkında yeni bir düzenlemeye gideceğini açıkladı.

Twitter yaptığı açıklamada 140 karakter sınırı ve yeni birçok özellik konusunda bir düzenlemeye gideceğini duyurdu. Twitter ilk çıktığında paylaşılan resimler de dahil olmak üzere 140 karakter sınırı vardı fakat sonralarda resimleri bu sınıra eklememeyi tercih ettiler. Bu aynı zamanda paylaşılan linkler için de geçerli. Bu karakter sınırını kullanıcılarından aldığı geri bildirimlere dayanarak yeni bir çözüm getireceğini açıkladı.

Karakter Sınırı Kalkıyor

Açıklamada tam olarak hashtag, kullanıcı isimleri, video, link ve görüntülerin artık 140 olan karakter sınırına dahil olmayacağını belirttiler. Bu değişikliğin ne zaman yapılacağı konusunda ise herhangi bir tarih verilmiş değil.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Karakter Sınırı Kalkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement