Karaman'da Sahte Zeytinyağı Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Karaman'da Sahte Zeytinyağı Ele Geçirildi

Karaman’da İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından marketlerde yapılan kontrollerde 2 bin 145 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi.

19.08.2015 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından marketlerde yapılan kontrollerde 2 bin 145 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Zeytinyağı fiyatlarının yükselmesi ile birlikte piyasaya sahte zeytinyağı satışı yapıldığı ihbarı üzerine il müdürlüğümüz tarafından yürütülen gıda denetimlerinde etiket bilgileri sahte olan "Karya Riviera Zeytinyağı", "Zirve Sızma Zeytinyağı" markalarıyla satışı yapılan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan kayıt numarası olmayan veya sahte kayıt numarası olan 2 bin 145 litre zeytinyağı tespit edilmiştir. Yedd-i emine alınarak satışı engellenen ürünleri piyasaya süren kişi ve firmalar hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Halkımızın zeytinyağı alırken düşük fiyatlı ürünlere dikkat etmeleri, şüphe durumunda Alo Gıda 174 hattını veya İl Müdürlüğümüzün 2131653-407-409 telefonları aramaları gerekmektedir" denildi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karaman'da Sahte Zeytinyağı Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement