Karaosmanoğlu İftarını Darıca da Açtı - Son Dakika
Yerel

Karaosmanoğlu İftarını Darıca da Açtı

Karaosmanoğlu İftarını Darıca da Açtı

Darıca Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kazım Karabekir mahallesinde düzenlenen mahalle iftarı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve çok sayıda vatandaşın da katılımıyla gerçekleşti.

26.06.2015 15:49

Darıca Belediyesi'nin ev sahipliğinde Kazım Karabekir mahallesinde düzenlenen mahalle iftarı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve çok sayıda vatandaşın da katılımıyla gerçekleşti.

İftar öncesi masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dilerken, Darıca Belediyesi Bilgi Evi öğrencileri mini konser ve semazen gösterileri sergilediler.

İftar yemeğinin yapılan dualar sonrasında Darıcalılara seslenen Başkan Karabacak, davetlerine icabet eden herkese teşekkür ederek bu tür etkinlikler sayesinde insanlar arasında birlik ve beraberlik duygularının arttığı ve komşuluk ilişkilerinin geliştiğini ifade etti. Başkan Karabacak, iftar programlarının ilerleyen günlerde diğer mahallelerde devam edeceğini vurguladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'da, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek afiyetler diledi.

Başkan Karabacak, teravih namazının ardından Başkanı Karaosmanoğlu'na İkram Çeşmesi'nden Osmanlı Şerbeti ikram ederek, vatandaşların büyük beğenisini kazanan ve her akşam farklı bir camide dağıtılan Osmanlı Şerbeti ikramı ile bir güzel geleneği Darıca'da yaşattıklarını ifade etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaosmanoğlu İftarını Darıca da Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement