Karar Ver Cup'ta Kazanan Kadınlar Oldu - Son Dakika
Güncel

Karar Ver Cup'ta Kazanan Kadınlar Oldu

Karar Ver Cup\'ta Kazanan Kadınlar Oldu

Becker 35 Albatros Spor Kulübü'nün, kadın haklarına yönelik başlattığı 'Karar Ver' isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği 1'inci Becker Karar Ver Cup'ta kazanan kadınlar oldu.

25.10.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Becker 35 Albatros Spor Kulübü'nün, kadın haklarına yönelik başlattığı 'Karar Ver' isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği 1'inci Becker Karar Ver Cup'ta kazanan kadınlar oldu. Türkiye'de kadın haklarının savunulması, maddi imkanı yeterli olmayan kadınların spor yoluyla yeniden topluma kazandırılması, kadına yönelik şiddet, baskı ve ayrımcılığa dikkat çekmek için düzenlenen dörtlü turnuva, verdiği sosyal içerikli mesajlarla İzmirliler'in takdirini topladı.

Turnuvanın ardından destekte bulunan 14 sponsorun yöneticileri, maddi imkanı yeterli olmayan daha fazla öğenciye burs, okuma ve barınma imkanı sunmak için 'Karar Ver' isimli sosyal sorumluluk projesine desteklerini arttıracaklarının sözünü verdi. Becker 35 Albatros Spor Kulübü Başkanı Volkan Kebir, turnuvayı her yıl düzenleme kararı aldıklarını belirterek, "İzmir'i kadın haklarının savunulması için lokomotif kent olarak görüyoruz. Amacımız projeyi tüm Türkiye'ye yaymak" dedi.

HER MAÇA PANKARTLA ÇIKTILAR

Becker 35 ASK'nın ev sahibi olduğu dörtlü turnuvaya katılan Ekiz Yumurta Foça BK, Karşıyaka Belediyespor ve Bayraklı Belediyespor oyuncuları her maça kadın haklarına yönelik sosyal içerikli mesajların yer aldığı pankartlarla çıktılar. Üzerinde 'Karar Ver Çünkü Gelecek Kadınlarındır', 'Kadın Cinayetine Hayır', 'Şiddete Maruz Kalmadan Şiddeti Engelleyen Ol', 'Dünyanın Söz Ettiği Başarılı Bir Birey Ol', 'Çocuk Gelinliğe Hayır', 'Kendi Geleceğine Yön Ver, Özgür Ol' yazan dövizler de taşıyan sporcular, izleyicilerden büyük alkış aldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karar Ver Cup'ta Kazanan Kadınlar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement