Karasu'ya 3. Köprü Piyangosu Vurdu, Yatırımcılar Akın Ediyor - Son Dakika
Ekonomi

Karasu'ya 3. Köprü Piyangosu Vurdu, Yatırımcılar Akın Ediyor

İstanbul'a yakınlığıyla dikkat çeken Karasu'ya ulaşım 3. Köprünün tamamlanması ile 40 dakikaya inecek. İlçe İstanbul'a en yakın tatil beldesi oluyor. Yatırımcılar atakta.

12.01.2016 09:03  Güncelleme: 10:03

İstanbul'a yakınlığıyla dikkat çeken Sakarya'nın Karasu ilçesi, son dönemlerde yazlık yaşamının ve yatırımın en hızlı olduğu yerler arasına adını yazdırdı. Yatırım yapmak isteyenlerin gösterdiği yoğun ilgi ise en çok bölge ekonomisini olumlu etkiliyor.

HIZLI TATİL ROTASI OLDU

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil rezervasyonları da hız kazandı. Son yıllarda dikkatleri üzerine çeken ve tatile giderken yolda zaman kaybetmek istemeyenlerin uğrak noktası olan Karasu yazlık yaşamın ve yatırımın en hızlı olduğu yerler arasına adını yazdırdı.

3, KÖPRÜ İLE 40 DAKİKADA GİDİLECEK

Şu anda İstanbul'a 1 saat 15 dakika uzaklıkta olan Karasu'ya, 3.köprü yolunun tamamlanmasının ardından 40 dakikada ulaşılacak olması ise hem tatilcilerin hem de Karasu'da satılık yazlık arayan yatırımcıların bölgeye akın etmesine neden oldu.

FİRMALAR PROJE YARIŞINDA

İnşaat firmalarının rekabet halinde olduğu Karasu'da havuzlu ve güvenlikli sitelerde yazlık satın almak isteyenler için fiyatlar 10 bin TL peşinatla başlıyor. Hem yaz tatillerini geçirmek için hem de yatırım yapmak için Karasu'yu tercih edenler, kışın dairlerini kiraya verebiliyor.

28 KİLOMETRELİK SAHİL

28 kilometre sahili bulunan Karasu, sosyal donatı alanlarıyla da önplana çıkıyor. Her geçen gün daha fazla yatırım yapılan bir şehir haline gelen Karasu'ya yatırım yapmak isteyenler için İstanbul'dan ücretsiz servisler kaldırılıyor.

LİMAN PROJESİ

Acarlar Longozu, Maden Deresi, Maden Şelalesi ve Küçükboğaz doğal güzelliklerle iç içe olan Karasu yazlık piyasasının, Karasu Limanı tamamlandıktan sonra daha da hareketlenmesi bekleniyor.

Karasu\'ya 3. Köprü Piyangosu Vurdu, Yatırımcılar Akın Ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Karasu'ya 3. Köprü Piyangosu Vurdu, Yatırımcılar Akın Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • LİMON....: AK PARTİLİLER ORAYI ÇOK TAN PAYLAŞMIŞTIR... 8 4 Yanıtla
  • ......: Bence de gelmeyin karasu ya fazla kalabalık ve pislik bırakıyorsunuz biz bize yetersiz güneye gidin güneye 9 0 Yanıtla
  • Ksjj: Daha çok boğulma vakası olur 8 0 Yanıtla
  • cems: yatırımcılar ayakta ellerini ovuşturuyor.. onların topunun ben.... 6 1 Yanıtla
  • ifrit: herkes oraya akın ederse diger yerler boşalır bizde rahat rahat tatil yaparız. 4 1 Yanıtla
  • Layloncu: Aman ha tatil yapacam diye gelip bogulmayin her gün 3-5 kişi boguluyo 3 1 Yanıtla
  • 3 köprü: yatırımın adresi sakarya kaynarca kardeniz sahil yolu 3 köprü yolu osb kefken cebeci kumcagız milyonca yatırımcı buraya akın etti 2 2 Yanıtla
  • bingol: Yorumlar surekli zit rahatlik batiyor 1 1 Yanıtla

Advertisement