Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası - Son Dakika
Yerel

Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası

Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla öğrencilere, şehir içi trafik uygulaması yaptırdı.

07.05.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla öğrencilere, şehir içi trafik uygulaması yaptırdı.

Dinar Fatih Orta Okulu öğrencilerinden Nazik Acar ve Utku Cengiz Dinar İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar4ı makamında ziyaret etti.

Daha sonra trafik yeleği ve polis şapkası takarak çarşı trafiğini denetleyen öğrenciler, yanlış park yapan araçlara ceza yazdı.

Dinar ilçe trafik ekipleriyle birlikte şehir içi trafiğini denetleyen öğrenciler, yanlış park yapan araç sürücülerini önce uyardı, sonra ise ceza kesti. Uyarıları dikkate almayan araç sürücülerinin araçlarını çekici vasıtasıyla çektirdiler.

Dinar İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trafik Haftası ile ilgili olarak ortaokul öğrencilerine yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Bunlardan en önemlisinin ise öğrencilere trafik uygulamasının gerçeğini yaptırmak olduğunu belirten Yapar, "Trafik polisleri ile öğrencilerin gerçek trafik cezası kesti. İlçemizde trafik denetlemelerini en iyi şekilde yapıyoruz. Çarşı trafiğinin rahatça akışını sağlamak adına gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla öğrencilerimize uygulamalı trafik eğitimi vermiş olduk" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement