Karda Vatandaşa Yemek Ve Ekmek Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Karda Vatandaşa Yemek Ve Ekmek Dağıtıldı

Karda Vatandaşa Yemek Ve Ekmek Dağıtıldı

Günlerdir aralıksız süren ve yıllardır böylesine yoğun bir yağışın düşmediği Beylikdüzü'nde bazı bölgelerde elektrik kesintileri meydana geldi.

19.02.2015 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkın mağduriyetini gidermek amacıyla Beylikdüzü Belediyesi ve aşevleri vatandaşın evlerine ekmek ile yemek ulaştırdı.
Beylikdüzü Belediyesi'nin tüm birimleri, yurdu esir alan kar yağışına önlem için seferber oldu. Zabıta Müdürlüğü ile Kadın ve Aile İşleri Müdürlüğü, Beylikdüzü'nün Gürpınar, Yakuplu ve Kavaklı bölgelerinde yaşanan elektrik kesintileri ve fırınların çalışmaması sonucu ekmek bulamayan vatandaşlara ekmek dağıtıldı, aşevleri ise araçlarla evlere sıcak yemek götürdü.

Mücadele Sürüyor

Uzun yıllardan sonra hem Beylikdüzü'ne hem de İstanbul geneline bu denli yoğun düşen kar miktarı, bölgede koşulları zorladı. Vatandaşın çektiği sıkıntıları çözmek için gece gündüz çalışan belediye ekipleri, mağduriyet yaşanan kısımları bizzat tespit ederek, çalışmaları Yakuplu, Gürpınar ve Kavaklı Mahallelerinde yoğunlaştırdı. Ekmek bulmakta zorlanan halka ekmek dağıtan Zabıta Müdürlüğü çalışanları örnek bir davranış sergiledi. Elektrik kesintisinin yaşattığı olumsuzlukları gidermek amacıyla da tüm yetkililer canla başla çalışmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karda Vatandaşa Yemek Ve Ekmek Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement