Kardemir'den Satış Duyurusu - Son Dakika
Ekonomi

Kardemir'den Satış Duyurusu

KARDEMİR A.Ş., Temmuz-Eylül 2016 döneminde nervürlü inşaat demiri, kütük, profil-köşebent-ray-kalın yuvarlak ve maden direği satışı yapacağını duyurdu.

23.06.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARDEMİR A.Ş., Temmuz- Eylül 2016 döneminde nervürlü inşaat demiri, kütük, profil-köşebent-ray-kalın yuvarlak ve maden direği satışı yapacağını duyurdu.

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri A.Ş.'den (KARDEMİR) Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, üç aylık süreçte yapılacak satışlar için talep sahibi hissedar müşterilerin, şirket unvanı, şahsi isimleri, sahip oldukları pay senetleri, nihai olmamakla birlikte alabilecekleri ürün miktarını gösterir liste ile 29 Haziran'a kadar kuruma başvurmaları gerektiği bildirildi.

Açıklamada, ayrıca satış prosedürlerine göre yüzde 40 öncelikli ve yüzde 60 serbest olmak üzere Temmuz - Eylül 2016 döneminde liste fiyatı üzerinden 170 bin ton nervürlü inşaat demiri, 280 bin ton kütük-blum, 91 bin 500 ton profil-köşebent-ray-kalın yuvarlak ve maden direği satışı programlandığı belirtildi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kardemir'den Satış Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement