Kardemir Karabükspor'da, Beşiktaş Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Kardemir Karabükspor'da, Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor, deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

22.04.2015 20:45

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor, deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Çamlık Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, şut çalışması yaptı.

Yaklaşık iki saat süren idmana sakatlığı bulunan Emre Güngör katılmazken, tedavileri devam eden Mabiala, Traore, Furkan Özçal ve Aykut Özer ise takımdan ayrı çalıştı.

Kırmızı-mavili ekibin çalıştırıcısı Yılmaz Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile çok önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, "Onlar şampiyonluktan kopmamak için mücadele edecek, biz de lige tutunmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. İki takımın da alacağı üç puan çok önemli. Beraberlik ne onları, ne de bizi ilgilendiriyor. Dolayısıyla çok keyifli bir maç olacak. Herkese heyecanlı bir 90 dakika yaşatacağız" diye konuştu.

"Takıma destek olsunlar"

Maçın Ankara'da oynanacak olmasının kendileri için bir avantaj olduğunu savunan ve şehrin önde gelenlerine seslenen Vural, şunları söyledi:

"500 taraftar götürme müsaademiz var. Kentin önde gelenleri, taraftarlarımızı Ankara'ya taşıyacak bir imkan oluştururlarsa, mutlu oluruz. Ligde kalmak istiyorsak, şehir kenetlenmeli. El ele vermemiz lazım. Takıma destek olsunlar. 500 seyirci de olsa, bu bize moral ve güç verir."

Futbol camiasının kendilerini ligden düşecek bir takım olarak görmediğini ifade eden Vural, "Bu takım bundan sonra daha iyi oynayacak. Gönül istiyor ki bu iyi oyunun bir sonucu olsun. Ligin sonuna doğru Türkiye'nin en iyi futbol oynayanı olarak küme düşebiliriz. O açıdan iyi oyunumuzu üç puan alarak ödüllendirmemiz lazım. Bunu başarabiliriz, potansiyelimiz ve gücümüz var" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kardemir Karabükspor'da, Beşiktaş Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement