Kardemir Karabükspor'da Gerede Kampı Öncesi Sağlık Kontrolü - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor'da Gerede Kampı Öncesi Sağlık Kontrolü

Kardemir Karabükspor\'da Gerede Kampı Öncesi Sağlık Kontrolü

Kardemir Karabükspor'da Gerede kampı öncesi sağlık kontrolü PTT 1'inci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da futbolcular ve teknik heyet, Gerede kampı öncesi sağlık kontrolünden geçirildi.

29.06.2015 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor'da Gerede kampı öncesi sağlık kontrolü

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da futbolcular ve teknik heyet, Gerede kampı öncesi sağlık kontrolünden geçirildi.

Çarşmaba günü Bolu'nun Gerede İlçesi'nde kampa girecek olan Kardemir Karabükspor'da bugün teknik heyet ve futbolcuların sağlık kontrolleri yapıldı. Özel bir hastanede yapılan sağlık kontrolünde futbolcuların vücut fonksiyonları kontrol edildi, kan örnekleri alındı.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar, Çarşamba günü Gerede'de 15 gün sürecek kamp dönemlerinin başlayacağını, daha sonra 5 günlük iznin ardından 2'nci etap kamp çalışması için Afyonkarahisar'a gideceklerini söyledi. Takıma faydalı olabilecek çok sayıda futbolcu ile transfer görüşmelerini sürdürdüklerini, anlaştıkları oyuncuların kampa katılacağını ifade eden Kalpar, Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. Kardemir Karabükspor düştüğü gibi ait olduğu lige tekrar çıkacak, onun için buradayız. İnanıyorum ki en iyisini en doğrusunu yapabilecek güce sahip olacağız dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor'da Gerede Kampı Öncesi Sağlık Kontrolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement