Kars Arpaçaylıların İstiklal Marşı Klibi - Son Dakika
Güncel

Kars Arpaçaylıların İstiklal Marşı Klibi

Kars Arpaçaylıların İstiklal Marşı Klibi

Arpaçaylıların İstiklal Marşı klibi Bedir ALTUNOK/KARS, (DHA) - KARS'ın Arpaçay Kaymakamlığı, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94'üncü yılında vatandaşlarla kamu görevlilerine marşı söyleterek ilginç bir klip hazırladı.

12.03.2015 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arpaçaylıların İstiklal Marşı klibi

Bedir ALTUNOK/KARS, (DHA) - KARS'ın Arpaçay Kaymakamlığı, İstiklal Marşı'nın kabulünün 94'üncü yılında vatandaşlarla kamu görevlilerine marşı söyleterek ilginç bir klip hazırladı.

Klipte Kaymakam Faruk Erdem ve Belediye Başkanı Erçetin Atalay ile cumhuriyet savcısı, doktor, hemşire, polis, muhtar, imam, temizlik işçisi, fırıncı, traktör tamircisi, demirci, çoban, marangoz, taksici, balıkçı ve öğrenciler rol aldı. İstiklal Marşı şiirinin 10 kıtası, 20 kişi tarafından seslendirildi. Klipte her meslek sahibi şiirden birer mısra okudu.

Kaymakamlık tarafından hazırlanan klip 'Bu video Kars'ın Arpaçay İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar ve kamu görevlileri tarafından İstiklal Marşımızın kabulünün 94. yılı anısına seslendirilmiştir' sözleriyle başlıyor. Klip, "Arpaçaylılar olarak istikbalimiz için canlarını esirgemeyen şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor; bu güzel eseri kaleme alan Mehmet Akif Ersoy'u da bu vesileyle bir kez daha saygıyla anıyoruz" sözleriyle son buluyor.

Amatör çekimlerle hazırlanan ve sosyal medyada yer alan 2 dakika 42 saniyelik klip izleyenlerin büyük ilgisini çekiyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars Arpaçaylıların İstiklal Marşı Klibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement