Kars'ta '4. Tarım ve İnsan' Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kars'ta '4. Tarım ve İnsan' Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kars\'ta \'4. Tarım ve İnsan\' Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kars İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce 'Tarım ve İnsan' temalı fotoğraf sergisi açıldı.

24.04.2013 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce 'Tarım ve İnsan' temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Konağı'nda düzenlenen serginin açılışını Vali Yardımcısı Ünal Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Gülen, KAÜ Rektör Yardımcısı Hidayet Metin Erdoğan ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, birlikte yaptı.

Sergide; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nca bu yıl 4. Düzenlenen 'Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren 82 fotoğraf sergilendi.

Serginin açılışında gazetecilere açıklamalarda bulunan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün; "Bu fotoğraf sergisi ülkemiz tarım kültürünün fotoğraflarla yaygınlaşması ve tarım kültürümüzün gelişiminde etkili olmasını beklemekteyiz. Ülkemiz çok farklı özellikleri barındıran bir coğrafyaya sahip olması sebebiyle her bölgemizden fotoğraflar sergide yer alıyor" dedi.

Düzgün; "Ülkemiz tarımla iç içe yaşayan ve bireylerin büyük çoğunluğunun az veya çok tarımla haşır neşir olduğu bir ülkedir. İnsanlarımız bu fotoğraf sergisini gezdiklerinde bir şekilde kendilerinden bir şeyler bulacaklardır. Ben çiftçilerimizin tamamının bu sergiyi gezmelerini ve görmelerini istiyorum" diye konuştu.

Daha sonra açılışı yapılan sergi protokol üyelerince gezildi. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce GAMP Konağı'nda açılan fotoğraf sergisi 3 gün açık kalacak. Sergide 82 fotoğraf sergileniyor. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ta '4. Tarım ve İnsan' Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement