Karşılıksız Hizmet Üretiyoruz - Son Dakika
Güncel

Karşılıksız Hizmet Üretiyoruz

Karşılıksız Hizmet Üretiyoruz

Maşukiye Soğuksu Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Kartepeliler için en iyi olanı yapma hedefinde bir karşılık beklemeden hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.

03.07.2013 11:13  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe'de yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında ilçe genelinde belirlenen program dahilinde asfalt çalışmalarının bir ayağı da Maşukiye Soğuksu Mahallesi'nde sürdürmekte. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kendi ekip ve ekipmanıyla yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında Soğuksu Mahallesi Ecrin Sokak üzerinde 320 metre uzunluğunda 7mehre genişliğindeki güzergaha 540 ton asfalt kullanarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

İlçe genelinde alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda devam ettirilen asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Yaz sezonu bütün yoğunluğu ile başladı ve birçok hizmet ve yatırım ile beraber asfalt çalışmamız devam ediyor ve aynı yoğunlukla da devam edecek. Kartepeliler için en iyi olanı yapma hedefinde bir karşılık beklemeden hizmet etmeye çalışmaktayız. Bütün bu çalışmalarımızda bizleri motive eden en önemli unsur sizlerin içten bir "Allah razı olsun duasıdır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karşılıksız Hizmet Üretiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement