Karşıyaka 3'üncüyü Kaçırdı - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka 3'üncüyü Kaçırdı

Denizlispor'la sahasında 2-2 berabere kalan Karşıyaka, bu sezon PTT 1'inci Lig'de ilk kez üçte 3 yapma şansı kaçırırken üst sıralara çıkma şansını da kaçırdı.

07.12.2014 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor'la sahasında 2-2 berabere kalan Karşıyaka, bu sezon PTT 1'inci Lig'de ilk kez üçte 3 yapma şansı kaçırırken üst sıralara çıkma şansını da kaçırdı.

Ligde 6 ve 7'nci haftalarda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor'u mağlup ederek play off hattını yakalayan Karşıyaka, ardından öne geçtiği maçta Samsunspor'a son dakikalarda yenilip 3'üncü galibiyeti kaçırdı. Geçen 2 haftada Bucaspor ve Altınordu derbilerini kazanan yeşil kırmızılıların tırmanışı, Denizlispor beraberliğiyle bir kez daha sekteye uğradı.

Karşıyaka, iç saha maçlarını oynadığı Buca Arena kabusundan da kurtulamadı. Bu sezon Buca'da 5 lig maçına çıkan Karşıyaka toplam 10 puan yitirdi. Arena'da sadece Gaziantep Büyüşehir Belediyespor'u' yenebilen Karşıyaka Antalyaspor ve Denizlispor'dan 1'er puan aldı. Denizlispor karşısında iyi oynamadıklarını söyleyen teknik direktör Yusuf Şimşek, "Planlarımızı galibiyet üzerine yapmıştık. Ama sonuçta puan puandır. Haftaya Giresun deplasmanını kazanacağız" dedi. Karşıyaka'da Servan, sarı kart cezalısı durumuna düştü.

BÖYLE GÖLCÜYE CAN FEDA

Karşıyaka'nın nöbetçi golcüsü Can Erdem, son haftaların kurtarıcısı oldu. Geçen sezon oyuna sonradan girerek attığı son dakika golleriyle yıldızlaşan Can, bu sezon 8 maç Kahe'nin gerisinde yedek bekledi. İlk kez 9'uncu haftadaki Adana Demirspor deplasmanında suskun Brezilyalı'dan formayı kapan Can, 4 maçta 5 gol atmayı başardı. - İzmir

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement