Karşıyaka'da "Bir Parke de Sen Koy" Projesi - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'da "Bir Parke de Sen Koy" Projesi

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Serkan Ergüven, başlattıkları "Bir parke de sen koy" projesiyle voleybol altyapıdaki yarışmacı takımların geleceğini kurtacaklarını bildirdi.

27.10.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Serkan Ergüven, başlattıkları "Bir parke de sen koy" projesiyle voleybol altyapıdaki yarışmacı takımların geleceğini kurtacaklarını bildirdi.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Ergüven, Çiğli Selçuk Yaşar Spor Tesisleri'nde yapımını planladıkları spor salonu projesinde kısa zamanda önemli gelişmeler yaşandığını belirtti.

Şube olarak projenin tamamlanması adına bir kampanya yapmaya karar verdiklerini kaydeden Ergüven, şöyle konuştu:

"Adına da 'Bir parke de sen koy' dedik. Bu kampanyada paradan çok teknik destek almak isteyeceğiz. Karşıyaka camiasından bu projenin tamamlanması için yardım bekliyoruz. Yine de bronz, gümüş, altın ve platinum adını verdiğimiz sponsorluk paketleri hazırladık. Bu paketler ile de katkı bulacağız. Altyapıdaki yarışmacı takımlarımızın geleceğini kurtaracağını düşünüyoruz. Tüm camia olarak üstesinden gelip kısa vadede hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu işe girişirken destek arayışlarına da başladık. Camia büyüklerimizden şimdiden projenin yüzde 30-40'ını gerçekleştirecek bir yardım sözü aldık."

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanvekili Yener Yahya Eyüboğlu ise, Ergüven'e bu projeden dolayı teşekkür ederek, "Biz de elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız, her zaman da yanında olacağız. Allah utandırmasın." dedi.

Çiğli Selçuk Yaşar Spor Tesislerinde yapılması planlanan altyapı spor salonu 600 metrekarelik spor kullanım alanı sunuyor.

Bunun yanı sıra 240 metrekarelik bir sosyal tesis bulunduran salon, üç kat ve terastan oluşuyor.

Projenin en kısa sürede hayata geçirilmesini sağlamak adına bir de internet sitesi hazırlandı.

Detayları öğrenmek ve katkı sağlamak isteyenler www.birparkedesenkoy.com adresinden projenin içeriğini görebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Karşıyaka'da 'Bir Parke de Sen Koy' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement