Karşıyaka'dan Kritik Galibiyet - Son Dakika
Yerel

Karşıyaka'dan Kritik Galibiyet

Karşıyaka\'dan Kritik Galibiyet

PTT 1. Ligde deplasmanda Tekden Denizlisporu mağlup eden Karşıyaka, düşme hattıyla puan farkını 7'ye çıkardı.

17.03.2014 10:15  Güncelleme: 10:28

PTT 1. Lig'de deplasmanda Tekden Denizlispor'u uzatma bölümünde attığı golle 3-2 mağlup eden Karşıyaka, üst üste aldığı 3 mağlubiyetin ardından haftayı galibiyetle tamamladı.

Teknik direktör Yusuf Şimşek'in eski takımı Tekden Denizlispor'a konuk olan Karşıyaka, 1-0 öne geçtiği müsabakada 2-1 geriye düşmesine rağmen 2 gol daha bularak sahadan galibiyetle ayrıldı. Aldığı 3 puanla 3 haftalık mağlubiyet serisini sonlandıran Karşıyaka, haftayı 35 puan ve averajla 10. sırada tamamladı. İzmir temsilcisi, bitime 8 haftanın kaldığı ligde düşme hattındaki Boluspor'un 7 puan önünde yer alıyor.

Can Erdem yine uzatma bölümünde attı

Eski takımı Tekden Denizlispor'a karşı 89. dakikada oyuna giren Can Erdem 90+3. dakikada bulduğu golle takımına 3 puan kazandırdı. Bu sezon Karşıyaka'da üçüncü ligde ise dördüncü golüne ulaşan Can Erdem, daha önce de Adanaspor maçında yine 90+3. dakikada attığı golle takımının sahadan 2-1 galip ayrılmasını sağlamıştı.

Golcü oyuncu sezonun ilk devresinde Ankaraspor formasıyla Tekden Denizlispor'a 1 gol atmıştı.

Ligde son golünü 28 Aralık 2013'te oynanan Ankaraspor maçında atan Ars, dün attığı 2 golle takımının galibiyetine önemli bir katkı verdi. Gol sayısını 8'e çıkaran Hollandalı golcü, bu sezon Fethiyespor maçında da 2 gol birden atmıştı.

Bu sefer başardı

Ligde bu sezon 14 kez maçlarda 1-0 öne geçmeyi başaran yeşil kırmızılı ekip, bunlardan 7'sinde üstünlüğünü koruyamamıştı.

Bu müsabakalarda 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Karşıyaka, daha önce öne geçtiği Şanlıurfaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Adana Demirspor ve Ankaraspor karşılaşmalarında sahadan beraberlikle ayrılırken, Balıkesirspor, Samsunspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor maçlarında ise puan alamamıştı. Yeşil kırmızılı ekip Adanaspor (2), Fethiyespor, 1461 Trabzon, Şanlıurfaspor, Kahramanmaraşspor ve Tekden Denizlispor maçlarını ise galip tamamladı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karşıyaka'dan Kritik Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement