Karşıyaka Juninho'yu Askıya Aldı - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Juninho'yu Askıya Aldı

Karşıyaka, cuma günü 2 yıllık imza attırdığı Adana Demirsporlu Juninho'nun transferini askıya aldı.

07.07.2014 13:15  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka, cuma günü 2 yıllık imza attırdığı Adana Demirsporlu Juninho'nun transferini askıya aldı. Geçen sezon kasık fıtığı ameliyatı olan Brezilyalı futbolcuda ayrıca pubis problemi bulunduğu için sakatlığının nüksetme ihtimalinin yönetime geri adım attırdığı öne sürüldü.

Karşıyaka 2009-2010'da anlaştığı Bikoko'dan aynı nedenle vazgeçmiş, o sezon dizinden ameliyat olan Kamerunlu golcü Kayseri Erciyesspor ve Çayukr Rizespor'da oynamasına rağmen Akhisar Belediyespor'da sakatlığı nüksettiği için verimli olamamıştı.

Juninho'ya alternatif isimlerle görüşmeye başlayan yeşil kırmızılılar, teknik direktör Yusuf Şimşek'in raporu doğrultusunda Tekden Denizlispor'dan ayrılan Kahe'ye yöneldi. Ülkemizde Gençlerbirliği ve Manisaspor formalarını da giyen, Tekden Denizlispor'da Yusuf Şimşek'le birlikte çalışan 32 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, geçen sezon Tekden Denizlispor'da 5'i penaltıdan olmak üzere 11 gol attı. Transfer gündemindeki Medical Park Antalyasporlu Deniz Barış ise Almanya'ya dönmek istediği için teklifi reddetti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Juninho'yu Askıya Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement