Karşıyaka Kongresinden Notlar - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Kongresinden Notlar

Karşıyaka'nın Nikah Sarayı'nda yapılan genel kurulunda Ali Erten ve Mutlu Altuğ'un listeleri yarıştı.

21.05.2015 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka'nın Nikah Sarayı'nda yapılan genel kurulunda Ali Erten ve Mutlu Altuğ'un listeleri yarıştı. Daha önce 2012-13 sezonunda kulüpte 2. başkan ve basketbol şube başkanı olarak aynı yönetimde görev yapan iki aday bu kez rakip oldu.

Kulübün 3 bin 800 üyesinden aidat borcu bulunmayan bine yakın üyesi salonda hazır bulundu. Karşıyaka Belediye Başakanı Hüseyin Mutlu Akpınar da salondaki yerini aldı. Yeşil-kırmızılı bazı kongre üyeleri hazirun cetveline imza attıktan sonra basketbol takımının Banvit'le oynadığı Türkiye Basketbol Ligi Play-Off maçını izlemeye gitti. Oy kullanma başladığı esnada kürsünün önünde izdiham oldu. Üyeler kalabalık nedeniyle uzun süre oy kullanamadı.

Pınar Karşıyaka'nın son iki sezonda kazandığı Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası kongre salonunda kürsünün önünde sergilendi. Üyeler kongre öncesi kupalarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

BORÇ 38 MİLYON TL

Kongrede yeşil-kırmızılı kulübün toplam borcu 38 milyon TL olarak açıklandı. Bu borçların 13 milyon TL'si icralı sporcu borcu, 3 milyon TL'sinin mevcut sporcu alacağı olduğu belirtildi. Kaf-Kaf'ta yönetici alacağı ise 5 milyon 435 bin TL. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Kongresinden Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement