Kartal Belediyesi Personeli Oyunculuklarını Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Kartal Belediyesi Personeli Oyunculuklarını Sergiledi

Kartal Belediyesi’nde görev yapan personelin bir araya gelerek oluşturduğu Kartal Belediye Tiyatrosu Topluluğu’nun hazırladığı “Neler Oluyor Bize” adlı tiyatro oyununun galası yapıldı.

24.11.2015 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi'nde görev yapan personelin bir araya gelerek oluşturduğu Kartal Belediye Tiyatrosu Topluluğu'nun hazırladığı "Neler Oluyor Bize" adlı tiyatro oyununun galası yapıldı.

Kartal Belediyesi personelleri "Neler Oluyor Bize" adlı tiyatro oyununu sergiledi. Kartal Soğanlık Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen galaya; CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Karyapsan Genel Müdürü Nizamettin Zorgül, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Anadolu Huzurevi sakinleri ve çok sayıda sanatsever vatandaş katıldı.

TİYATROCULAR ARKADAŞLARINDAN TAM NOT ALDI

Tek perdelik komedide hünerlerini ortaya koyan belediye personeli, Kartallılar'dan ve mesai arkadaşlarından tam not aldı. Oyunda, güncel gelişmelere de sık sık göndermeler yapıldı. Toplumda yaşanan kültürel ve sanatsal aksaklıklar dans, müzik ve tiyatronun eşsiz olanaklarıyla sunuldu. güncel konulardan yola çıkarak hayata eleştirel bakan oyunu, Erdal Yıldırım yazıp yönetti. Müziğini ise Kartal Belediyesi THM Koro Çalıştırıcısı Özgür Doğan yaptı. Televizyon programlarının ti'ye alındığı, akıllı telefon çılgınlığının hicvedildiği ve kadına yönelik şiddetin eleştirildiği oyunun finalinde ise öldürülen Özgecan Aslan bir kez daha anıldı. Gala gösterimi sonunda, seyirci oyunu ayakta alkışladı.

"ÇALIŞMALARININ DEVAMI İÇİN DESTEK SAĞLAYACAĞIZ"

Tiyatroyu çok başarılı bulduğunu ifade eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt "Kartal Belediyesi'nde çalışan arkadaşlarımızın bu yönünü çok merak etmiştim. Ama profesyonel bir oyun izlermiş gibi izledim ve keyif aldım. Mesai saatleri sonrasında emek vererek bu oyunu sahneledikleri ve bize bu güzelliği sundukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Kartal Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz ile birlikte her zaman yanlarında olacağız. Çalışmalarının devamı için destek sağlayacağız" dedi.

Oyunun ardından tüm oyuncuları tebrik eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, oyunu yazıp yöneten Erdal Yıldırım'a çiçek takdim ederken, Kartal Belediye Tiyatrosu oyuncularına da tek tek karanfil dağıttı.

Kartal Belediye Tiyatrosu Topluluğu, "Neler Oluyor Bize" adlı oyunlarını Kartal Belediyesi kültür merkezlerinde ve bazı ilçelere turneler yaparak sahnelemeye devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartal Belediyesi Personeli Oyunculuklarını Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement