Kartal'da Kadın Girişimcilerin Sertifika Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Kartal'da Kadın Girişimcilerin Sertifika Heyecanı

Kartal Belediyesi ve Kartal Kadın Kooperatifi ve Kadın Emeği Değerlendirme Vakfı’nın ortaklaşa yürüttüğü ‘Dar Gelirli Kadınlar için Girişimcilik Destek Birimleri Projesi’ kapsamında verilen eğitimlerden faydalanan 245 kadın sertifikalarını aldı.

27.05.2016 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi ve Kartal Kadın Kooperatifi ve Kadın Emeği Değerlendirme Vakfı'nın ortaklaşa yürüttüğü 'Dar Gelirli Kadınlar için Girişimcilik Destek Birimleri Projesi' kapsamında verilen eğitimlerden faydalanan 245 kadın sertifikalarını aldı. Proje kapsamında Aralık 2015'ten bu yana 114 kadına girişimcilik eğitimi verilirken 245 kadın da 'Uzman Buluşturmaları'ndan faydalanmış oldu.

Sertifika törenine; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Sedat Ertekin, öğretmenler ve sertifika almaya hak kazanan kadın girişimciler katıldı.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, "Burada çok güzel çalışmalar yapıldığını gördüm. Bu tür çalışmaların kadınları özgürleştirdiğini düşünüyorum ve görüyorum. Kadınların özgürleşmesi demek, çocukların özgürleşmesi demek ve geleceğin özgürleşmesi demektir. ve bu tür çalışmaların yoğunluk kazanması ile ülkemizin de özgürleşeceğini inanıyorum. Bu nedenle bu çalışmaları yapan Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı yöneticilerine, Kartal Kadın Kooperatifi Girişimcilik Destek Birimi'ne, Belediyemizin Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Sedat Beye ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitimlerinde başarı göstererek sertifika almaya hak kazanan kadın girşimciler, sertifikalarını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt ve Kartal Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Sedat Ertekin'in elinden aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartal'da Kadın Girişimcilerin Sertifika Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement