Kartal'da Son Aday Allan Nyom - Son Dakika
Spor

Kartal'da Son Aday Allan Nyom

Kartal\'da Son Aday Allan Nyom

İspanyol ekibinin iyi bir teklif karşılığında Allan Nyom'u siyah-beyazlılara vermeye hazır olduğu belirtildi.

15.11.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ara transfer döneminde önceliği sağ beke verecek olan Beşiktaş'ta bu mevkiye alınacak oyuncu için çalışmalar sürüyor. Siyahbeyazlılarda aday sayısı ikiye düşerken İspanyol medyası, Granada forması giyen Allan Nyom'un Ocak'tan sonra Beşiktaş formasını giyebileceğini yazdı. Ideal Gazetesi, Nyom'un Türk ekibinin teklifine sıcak baktığını, Granada'nın da iyi bir teklif alması halinde bu transfere onay vereceği belirtti. Haberde hafif bir sakatlığı bulunan Kamerunlu oyuncunun, "Menajerimden böyle bir duyum aldım. Ancak şu anki hedefim sağlığıma yüzde 100 olarak kavuşmak ve formumu geri kazanmak" ifadelerine yer verildi.

Çebi Norveç yolcusu

Beşiktaş, teknik direktör Slaven Bilic'in ısrarı nedeniyle sezon başında transfer edemediği Martin Linnes'i de tekrar gündemine aldı. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin önümüzdeki günlerde Norveç'e giderek Linnes'in kulübü Molde ile bir kez daha pazarlık masasına oturacağı öğrenildi. 23 yaşındaki futbolcunun Molde ile 4 yıllık yeni sözleşme yapmasına rağmen yurt dışı transferinde kulübünden kolaylık sözü alması Beşiktaş'ın elini güçlendiriyor. Kara Kartal'da pazarlıkların gidişatına göre Nyom veya Linnes'in transfer edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

11 kez milli oldu

26 yaşındaki Allan Nyom, 11 kez Kamerun Milli Takımı formasını giydi. 2009-2010 sezonunda Fransa'nın Arles takımından bedelsiz olarak Granada'ya gelen Nyom, İspanyol ekibiyle toplam 183 kez maçta çıktı.

Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kartal'da Son Aday Allan Nyom - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement