Kartepe "Alo Evlat Hattı" Protokolle Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Kartepe "Alo Evlat Hattı" Protokolle Tanıştı

Kartepe "Alo Evlat Hattı" Protokolle Tanıştı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sosyal yardım çalışmaları çerçevesinde hayata geçirilen “Alo Evlat Hattı” projesini Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve diğer protokol üyeleri ile tanıştırdı.

17.06.2016 17:52

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sosyal yardım çalışmaları çerçevesinde hayata geçirilen "Alo Evlat Hattı" projesini Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve diğer protokol üyeleri ile tanıştırdı. Vali Güzeloğlu'nun da övgüyle bahsettiği projeyle ilgili olarak, "Çok güzel örnek bir proje, emeğinize sağlık" dedi.

Kartepe ilçesi Karatepe Okulu'nda düzenlenen karne törenine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve beraberinde il protokolü de katıldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, törenlerde Kocaeli Valisi Güzeloğlu ve beraberindeki protokolle birlikte ilk ve ortaokul öğrencilerine karnelerini verdi. Başkan Üzülmez, törenler sırasında Karatepe Mahallesi'nde görevden dönen "Alo Evlat Hattı" ekibini il protokolü ile buluşturdu. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş ile fotoğraf çektiren "Alo Evlat Hattı" proje ekibi, çalışmaları hakkında protokole bilgi verdi.

Proje hakkında protokole bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Her vatandaşa hizmet sloganı ile sosyal yardım çalışmaları kapsamında yeni ve örnek olan bu proje, ramazan ayı ile birlikte hizmete girdi." şeklinde konuştu.

Projeyi beğendiğini ifade eden Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Çok güzel örnek bir proje, emeğinize sağlık" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe 'Alo Evlat Hattı' Protokolle Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement