Kartepe Başkan Vekillerinden Hafta Sonu Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Kartepe Başkan Vekillerinden Hafta Sonu Mesaisi

Kartepe Başkan Vekillerinden Hafta Sonu Mesaisi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in il dışında olduğunda başkanlık makamına vekalet eden meclis üyeleri de Kartepeliler’i iyi günde de kötü günde de yalnız bırakmadı.

14.12.2015 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in il dışında olduğunda başkanlık makamına vekalet eden meclis üyeleri de Kartepeliler'i iyi günde de kötü günde de yalnız bırakmadı.

Cumartesi günü Başkan Vekili olarak görev yapan Şaban Akyıldız, ilçe gezilerine Arslanbey'den başladı. Ziyaretlerinde Karatepe, Çepni, Sarımeşe, Uzunbey'de muhtarlarla ve vatandaşlarla sohbet etti. Kartepeliler'in taleplerini her zaman göz önünde tutan ve isteklerini kısa sürede karşıladıkları Başkan Üzülmez ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını belirten muhtarlar, Vekil Akyıldızla mahallelerinde devam eden Kartepe'ye değer katan projelerin son durumu hakkında yerinde inceleme yapıp görüş alış verişinde bulundular.

Pazar günü Başkan Vekili olarak görev yapan Selahattin Aktop ise Köseköy, Ataevler, Uzuntarla, Dumlupınar, Acısu bölgelerinde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu. Başkan Vekili Aktop, Köseköy ve Dumlupınar mahallelerinde kanaat önderleri ile çay içip sohbet etti.

Kartepe Ağasar Kültür ve Yaşatma Derneği'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Geleneksel Hamsi Günü'nde siyasi ve iş adamları ile bir araya gelen Aktop, Acısu mahallesinde de Kartepelililer'i ziyaret etti. Amatör Süper Lig'de zirve bulunan Kartepe Belediyespor takımını, Çubuklu Bala deplasmanında yalnız bırakmayan Aktop, sporculara Başkan Üzülmez'in başarı dileklerini de iletti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Başkan Vekillerinden Hafta Sonu Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement