Kartepe Belediyesi Riyad'a Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediyesi Riyad'a Çıkarma Yaptı

Kartepe Belediyesi Riyad\'a Çıkarma Yaptı

Kartepe Belediyesi, ilçenin turizm pazar payını artırmak amacıyla tanıtım ve reklam stratejilerini ciddiye alıyor.

27.04.2015 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda Arap ülkelerinde düzenlenen turizm fuarlarına katılan Kartepe Belediyesi Arap Turizm Pazarı'ndan faydalanmak adına Riyad Turizm Fuarı'nda da yerini aldı. Arap ülkelerinin turizm profesyonellerinin ilgisini çeken ve bu ülkelerden ilçeye gelecek turist ve yatırımcı sayısını artırma hedefindeki Kartepe Belediyesi, Riyad'da 3.500 kişi ile bire bir görüşerek ilçenin tanıtımını yaptı.

Arap yatırımcıların Kartepe'ye olan ilgisini yakından bilen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, turizm değerleri ile öne çıkan ilçeyi daha yakından tanıtmak, arap yatırımcılarla ticari ilişkileri pekiştirmek ve ileriye taşımak adına turizm ve seyahat fuarlarında yerini almasını sağlıyor. Geçtiğimiz ay Cidde Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılan Kartepe Belediyesi geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki 5. Riyad Turizm Fuarı'na da katıldı. Riyad Fuarı'nın en büyük standını kiralayan ve en çok ilgi çeken dekoru ile Suudi Arabistan vatandaşlarının ilgiyle ziyaret ettiği Kartepe ilçesinin tanıtıldığı belediye standında bire bir görüşmelerde bulunan Kartepe Belediyesi yetkilileri 3 gün süreyle 3.500 kişiyle irtibat kurdu. Turizm odaklı hazırlanan Kartepe tanıtım videosu fuar süresince yayınlanarak, ziyaretçileri Kartepe'ye hayran bıraktı.

Kartepe Belediyesi'nin Kartepe AŞ Genel Müdürü Özgür Ak ve Kartepe Belediyesi Turizm Birimi Sorumlusu Halit Koç ile Özcan Aktaş tarafından temsil edildiği 5. Riyad Turizm Fuarı'nda başta Suudi Arabistan Ticaret Odaları Başkan Yardımcısı Khaled M. Al Otaibi olmak üzere pek çok Arap Turizm Acentası ve turizm profesyoneli ilçeyi yakından tanıma imkanı buldu. Genel Müdür Ak, "Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in, geleceğin Kartepesini inşaa edecek vizyon projelerini, ilçemizin doğal güzelliklerini Arap turizm profesyonelleri ve Araplara sunulan yatırım imkanları ile dört mevsimin yaşandığı Kartepe'nin renklerini keşfetmelerine rehberlik ettik" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in Kartepe'nin turizm zenginliğini bu ülkelerde daha iyi tanıtmak ve ilgisini çekmek adına dünyanın en büyük turizm fuarları arasında gösterilen 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai'de düzenlenecek fuarına da katılacaklarırnı belirten Ak, "Arap ülkelerinin turizm pazarında etkili paya sahip olmak için onların ayağına giderek iyi ve etkili bir tanıtım ile başkanımızın başlattığı ticari ilişkilerin pekiştirilmesi ve ileriye taşınması yönündeki faaliyetleri artırarak devam ettireceğiz. Arapların cennetten bir köşe olarak tasvir ettikleri Kartepe'ye Arapların bakışını ve ilgisini artırarak ilçenin daha güçlü marka değeri ve turizm ekonomisine sahip olması için çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediyesi Riyad'a Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement