Kartepe'de Bin 600 Öğrenci Bisikletine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de Bin 600 Öğrenci Bisikletine Kavuştu

Kartepe\'de Bin 600 Öğrenci Bisikletine Kavuştu

İlkokul 5. Sınıf öğrencilerine okul ve karne hediyesi olarak bisiklet dağıtan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, törenlerde okullara bisiklet park alanı yapma sözü de verdi.

17.05.2016 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkokul 5. Sınıf öğrencilerine okul ve karne hediyesi olarak bisiklet dağıtan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, törenlerde okullara bisiklet park alanı yapma sözü de verdi.

Kartepe'de sosyal ve kültürel alanda çok önemli faaliyetlerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. İlkokul 5. Sınıf öğrencisi bin 600 öğrencinin okul ve karne hediyesi olarak bisikletle buluşturulduğu törenlerin ikincisini önceki gün Derbent Stadı'nda gerçekleştirildi. Törende, Suadiye Barbaros, Balaban, Acısu Türk Fransız Kardeşlik Okulu, Leyla Sarıgöl, Derbent ve Yıldız Entegre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri bisikletlerine kavuştu.

Bisiklet dağıtım töreninde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Alkan, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erol Arutan, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Akkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Aslan, Kartepe Müftüsü Mustafa Nurgün, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul idareci ve yöneticileri ile veliler katıldı.

Törende konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Sosyal belediyeciliğin bütün gereğini Kartepe Belediyesi olarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz. Başta çocuklarımıza ve kadınlarımıza olmak üzere ilçe halkına sunduğumuz bu hizmetleri sizden kıskanan muhalefet partisi ilçe başkanı çıkıp sizlerden özür dileyene kadar onu sizlere şikayet edeceğim. Nasıl bir muhalefet zihniyetidir ki, sizlere hizmet olarak harcanan paraların hesaplarını sorabiliyorlar. Bunun hesabını soranlar önce kendi siyasi geçmişlerini araştırsınlar" dedi.

Çocuklardan bisikletlerini kaskları ile güvenli şekilde kullanmasını isteyen Başkan Üzülmez, bisikletlerin park edilmesi için okul bahçelerine yer yapacağının sözünü de verdi. İlçe protokolü ile birlikte bisikletleri öğrencilere dağıtan Başkan Üzülmez, bisiklet alan çocukların talebi doğrultusunda tüm hemşehrileri ile tek tek fotoğraf da çektirdi.

Öte yandan Bisiklet dağıtım töreni 24 Mayıs Salı günü saat 14.00'de Köseköy Yakup Altun Stadı'nda devam edecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'de Bin 600 Öğrenci Bisikletine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement