Kartepe'de Kanser Söyleşisi - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Kanser Söyleşisi

Kartepe\'de Kanser Söyleşisi

Kartepe Belediyesi'nin Anadolu Vakfı ile ortaklaşa düzenlediği sağlık ve eğitim alanlarında ilçe halkına yönelik etkinlikleri kanser söyleşisi ile sürdü.

21.12.2013 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yıl içinde Anadolu Vakfı ile sağlık ve eğitim alanında ilçe halkının bilgilendirildiği etkinliklere "Kanser Tedavisinde Bilimsel Bilginin Önemi" konulu söyleşi ile devam edildi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde Anadolu Sağlık Merkezi Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Okan Kuzhan'ın sunumu ile gerçekleşen söyleşide kanser tedavisinde bilimsel bilginin önemi masaya yatırıldı.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın da ilgi ile takip ettiği söyleşide ilçedeki sağlık meslek lisesi öğrencileri ile Kartepeliler salonu doldurdu. Tıb tarihindeki önemli buluş ve gelişmelerin anlatılması ile başlayan söyleşi Uzman Doç. Dr. Kuzhan ayrıca, kanser ilaçlarının ve tedavisinin gelişimi, güncel kanser istatistikleri ve modern tedavi yöntemleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Söyleşi sonunda konuşmacıya teşekkür plaketi veren Başkan Karabalık, Anadolu Vakfı ile iş birliği kapsamında ilçe halkının sağlık alanında bilgilendirilmesini sağlayan eğitim seminerleri ve konferanslar, çeşitli hastalıklarla ilgili farklı sağlık taramaları, ihtiyaç sahibi çocukların sünnetlerinin yapılması gibi değişik projeleri başarıyla yürüttüklerini kaydetti. Kansere karşı önceden bilgilendirilmenin önemini düşündüklerinden dolayı bugünde bu konuda ilçe halkının aydınlatıldığını kaydeden Başkan Karabalık, konferansa ilgi gösteren katılımcılara gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Kanser Söyleşisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement