Kartepe'de Parke Tamiratları Hız Kazandı - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de Parke Tamiratları Hız Kazandı

Kartepe\'de Parke Tamiratları Hız Kazandı

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapı çalışmaları nedeniyle zarar gören parke yollarda tamirat çalışmalarına güzel havalarda hız verdi.

15.08.2014 12:19  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde alt yapı çalışmaları nedeniyle zarar gören parke yollarda tamirat çalışmalarına güzel havalarda hız verdi.

İlçe genelindeki ana arter ve ara arter yollardaki iyileştirme çalışmalarının bir ayağı da parke döşemesi şeklinde gerçekleşiyor. Özellikle alt yapı geçmesi sonrası bozulan güzergahlarda yolların iyileştirme çalışmaları kapsamında parke taşları nakış nakış işleniyor. Ekipler ilçe genelindeki parke tamirat çalışmalarının Ataşehir ve Köseköy Mahallelerinde 8 kişiden oluşan parke tamirat ekibi ile yürütülüyor. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelindeki parke tamiratı çalışmasında yılsonuna kadar 12 bin metre karelik bir alanda iyileştirme yapmayı hedefliyor.

Halkın ayağını yazın tozdan kışın çamurdan kurtarmak için yolların iyileştirilmesi kapsamında yürütülen çalışmaların aralıksız süreceğini ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Şimdi Kartepe Zamanı diyerek çıktığımız hizmet yolunda üst yapı iyileştirmelerimiz farklı kulvarlarda aralıksız sürmektedir. Yaz aylarında artan inşaat sektörünün de etkisiyle her geçen gün yeni bir alt yapı sorunu nedeniyle yollarımızda çalışma yapılmakta. Bu nedenle bozulan güzergahlarda yaşanan sıkıntılar haklı olarak şikayet konusu oluyor. Biz de halkımızın bu sıkıntısını çözmek için parke tamiratları ile eş zamanlı müdahale ediyoruz. Çalışmalar sırasında halkımızın gösterdiği anlayış ve sabır için herkese teşekkür ederim" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'de Parke Tamiratları Hız Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement