Kartepe'de Sanat Müziği Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Sanat Müziği Ziyafeti

Kartepe\'de Sanat Müziği Ziyafeti

Türk Sanat Müziği Korosu, 2014 yılı ilk konserinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde salonu dolduran sanatseverlere adeta sanat müziği ziyafeti yaşattı.

18.03.2014 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Türk Sanat Müziği Korosu, 2014 yılı ilk konserinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde salonu dolduran sanatseverlere adeta sanat müziği ziyafeti yaşattı. Sergilediği performans ile izleyenleri büyüleyen Kartepe Belediyesi TSM Koro elemanlarının sunduğu doyumsuz konser için teşekkür çiçeğini de Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Şef Aysel Demircan'a takdim etti.

Şef Aysel Demircan yönetimindeki Kartepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu 2014 yılının ilk konserinde sanatseverlerin karşısına çıktı. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın öncülüğünde kurulan TSM Korosunun Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde konseri dinlemek için salonu dolduran konuklar doyumsuz bir gece geçirdiler. Kürdili hicazkar, muhayyer kürdi, acem kürdi, hicaz, hüzzam, uşşak, mahur, rast gibi çeşitli makamlarda 22 eseri solo ve koro olarak iki bölümde seslendiren koroya dinleyiciler de alkışları ile eşlik ettiler.

Sanat müziğine gönül verenlerin buluştuğu gecede Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da Şef Demircan ile birlikte "Bir Bahar Akşamı Rastladım Size" adlı parçayı birlikte seslendirdi. Halkın istek ve ihtiyaçlarının karşılanması adına görülen hizmetler yanında birçok değere sahip olan Kartepe'de 5 yıl sonunda herkesin gururla Kartepeliyim diyebildiğini ifade eden Başkan Karabalık, "Bunca hizmet gerçekleşirken tabii ki geçmişten gelen kültürümüz var. Bu kültürel değerlerin yaşayışımızda farklı bir yeri ve önemi vardır" dedi.

Sanata ve kültüre gereken önemi görev süresi içinde vermeye çalıştıklarına inandığını belirten Başkan Karabalık, başarılı performansları ile göz dolduran Şef Aysel Demircan yönetimindeki koroyu tebrik ederken koro elemanları adına plaket ve bir buket çiçek takdim etti. Şef Aysel Demircan da, kültürel etkinliklere ve müziğe, sanata ve sanatçıya verdiği destek için Başkan Karabalık'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Sanat Müziği Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement