Kartepe Meclisi Hem Fikir - Son Dakika
Güncel

Kartepe Meclisi Hem Fikir

Kartepe Meclisi Hem Fikir

Kartepe Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Şükrü Karabalık nezaretinde belediye hizmet binası toplantı salonunda gerçekleşti.

04.12.2013 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Meclisi, gündemde yer alan 8 maddeyi görüşerek oy birliği ile karara bağladı.

Kartepe Belediye Meclisi 2013 yılının son meclis toplantısında 5 eksikle toplandı. Meclis üyeleri gündem maddeleri arasında yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 2014 Mali Yılı Gelir Tarifesi ile ilgili Tarifeler Komisyonu raporu, Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Uzuntarla imar paftasında ve Suadiye mevkii meskun konut alanı kullanımlarının yoğunlukları ile ilgili 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklikleri ve Kartepe Planlama Bölgesi 1/1000 ölçekli uygulama imar plan hükmü değişikliğine yapılan itiraz ile ilgili imar komisyonu raporları oy birliği ile kabul etti.

Meclis üyeleri ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün bilgi evlerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün park isimleri ile ilgili Türlü İşler Komisyonu raporlarını tek tek oyladı. Yapılan oylama ile Kızılcıklık Mahallesi'ndeki Bilgi Evi'ne Ömer Seyfettin, Arslanbey Atakent Bilgi Evi'ne Ali Kuşçu, Tepetarla Mahallesi'ndeki Bilgi Evi'ne Evliya Çelebi, Maşukiye Çınarlı Mahallesi'ndeki parka Maşukiye Kültür Parkı, Arslanbey Rahmiye Mahallesi'ndeki parka Pınarbaşı Doğal Yaşam Alanı, Sarımeşe Kızılcıklık Mahallesi'ndeki parka Kızılcık Doğal Yaşam Parkı, Uzunçiftlik Çamlık Mahallesi'ndeki parka Osmangazi Parkı isimleri oy birliği ile kabul edildi.

Teklif maddeleri arasında yer alan Zabıta Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün görev ve çalışma yönetmelikleri ile ilgili teklifler de oy birliği ile kabul edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Meclisi Hem Fikir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement