Kartepe Müftüsü'nden Kutlu Doğum Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Kartepe Müftüsü'nden Kutlu Doğum Ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.)'in 1444'ncü doğum yılı münasebetiyle düzenledikleri "Kutlu Doğum Haftası" etkinliklerine davet etti.

15.04.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl daha zengin bir programla kutlayacakları Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine verdiği destek için Belediye Başkanı Üzülmez'e teşekkür eden İlçe Müftüsü Nurgün, programlar konusunda da bilgi verdi. Müftü Nurgün, "Bu etkinliklerimizde sizleri de yanımızda görmek isteriz. Kartepe halkının katılımıyla Peygamber Efendimiz'in hayat ışığında yaşamımıza yön verecek bilgileri edineceğimiz programlardan herkesin faydalanacağına inancım tam" dedi.

Müftü Nurgün, Kartepe ilçesinde konferans, bilgi yarışması, hatim ve mevlit, Kur'an ziyafeti ve ilahiler, kutlu doğum aşı ikramı gibi farklı programlar ve bir dizi etkinlikle kutlanacak Kutlu Doğum Haftası ana konferansı da 20 Nisan 2015 Pazartesi günü saat 20.30'da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ifade etti. Müftü tüm Kartepelilerin Doç. Dr. Hayati Yılmaz'ın "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu sohbetine davetli olduğunu da kaydetti.

Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, bu yıl etkinliklerde ana tema olarak "Hz.Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konusunun işleneceğini belirtti. Müftü Nurgün, Kartepe Merkez Park Camii'nde ki hatim ve mevlit programının 16 Nisan Perşembe günü saat 20.00 - 21.00 arası, Kur'an ziyafeti ve ilahilerin yer aldığı programların da 15 Nisan Çarşamba günü saat 13.00 - 14.00 arası Suadiye Merkez Camii ve 19 Nisan Pazar saat 13.00 - 14.00 arasında da Merkez Camii'nde düzenleneceğini dile getirdi.

Hafta etkinlikleri arasında yer alan Kutlu Doğum Aşı dağıtımına 17 Nisan Cuma günü Kartepe Merkez Park Camii'nde saat 13.30 - 14.30 arasında tüm ilçe halkının davetli olduğunu belirten Müftü Nurgün, şehit, gazi ve hasta ziyaretleri yanında 24 Nisan Cuma günün de saat 11.00 - 15.00 arasında da kan bağış kampanyasına vatandaşların ilgi göstermesini beklediklerini kaydetti.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla okullar arasında düzenlenen "Hz. Peygamberimizin Hayatı" konulu ödüllü bilgi yarışmasının 17 Nisan Cuma günü saat 10.00-12.00 arası Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. Kutlu Doğum Haftası konferansında da Müftü Nurgün, "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşam Ahlakı" konusunda 18 Nisan Cumartesi günü saat 13.00-15.00 arasında Eşme Merkez Cami Bahçesi'nde ilçe halkını aydınlatıcı bilgiler verecek.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Kutlu Doğum Haftası ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olsun. Bu hafta da Hz. Peygamberimizin sevgi, saygı ve kardeşlik mesajlarının daha iyi anlaşılarak, hayatlarımıza aktarılmasına katkı sağlanmasına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Müftüsü'nden Kutlu Doğum Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement