Kartepe'nin Simgelerine Meclis Onayı - Son Dakika
Yerel

Kartepe'nin Simgelerine Meclis Onayı

Kartepe\'nin Simgelerine Meclis Onayı

Kartepe'nin doğal güzelliklerinin ön plana çıkartılması amacıyla ilçenin ana geçiş güzergahlarına yapılacak plastik öğe ve anıt yapılmasına belediye meclisi onay verdi.

02.08.2013 14:55  Güncelleme: 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe'nin doğal güzelliklerinin ön plana çıkartılması amacıyla ilçenin ana geçiş güzergahlarına yapılacak plastik öğe ve anıt yapılmasına belediye meclisi onay verdi.

Kartepe Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı toplantısı meclis salonunda Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın başkanlığında gerçekleşti. Kartepe Belediye Meclisi 8 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Bir önceki meclis toplantı tutanaklarının oylanması ardından müdürlük kadrolarına atama ile ilgili bilgilendirme yazısı okundu.

Meclis toplantısında Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Sarımeşe, Maşukiye, Uzunçiftlik'de 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklikleri ile ilgili imar komisyonu raporları oy birliği ile kabul etti. İlçenin tanıtımına, kültür ve sanatına, turizmine, ekonomi ve sosyal yapısına katkı olacak, kent estetiğine uygun ve Kartepenin doğal güzelliklerinin ön plana çıkartılması amacıyla ilçenin ana geçiş güzergahları yapılacak plastik öğe ve anıt yapılması meclis üyelerince kabul gördü.

Plastik öge ve anıtlar Kazakburun, Konak Mahallesi ve Soğuksu Mahallesi'nde karayoluna cepheli alanlara konulacak. Toplantıda ayrıca Uzunçiftlik'te jandarma tarafından boşaltılan binaların Kartepe Müftülüğüne 5 yıl süre ile bedelsiz tahsis edilmesi de oy birliği ile kararlaştırıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'nin Simgelerine Meclis Onayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement