Kasaba Oklundan Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Kasaba Oklundan Büyük Başarı

Kasaba Oklundan Büyük Başarı

Niğde Hacıabdullah Şehit Doğan Demir ortaokulu TEOG sınavlarında büyük bir başarı elde etti.

29.09.2014 15:07

Niğde Hacıabdullah Şehit Doğan Demir ortaokulu TEOG sınavlarında büyük bir başarı elde etti.

Hacıabdullah Şehit Doğan Demir ortaokulu 2013-2014 Eğitim öğretim yılında 3 öğrenci Fen Lisesi 1 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesi, 10 öğrenci Anadolu Lisesi ve 8 öğrenci İmam Hatip Lisesine yerleşti.

Okulun bu başarısında Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen SODES Projesinin ve öğretmenlerin ücretsiz olarak düzenledikleri kursların büyük katkısı oldu.

Okul idarecilerine ve öğretmenlere teşekkür eden Hacıabdullah Şehit Doğan Demir ortaokulu Okul aile birliği başkanı Ayan Coşkun, "Bu başarıya vesile olan ve üstün gayret gösteren değerli okul idaresine saygıdeğer öğretmenlerimize ve çalışanlarına Okul Aile Birliğimiz adına teşekkür ederim. Ayrıca öğrencilerimizin temiz ve hijyen bir ortamda eğitim görmesinde okulumuza maddi ve manevi katkı bulunan Milli Eğitim Müdürlüğümüz Sayın Halil İbrahim Yaşar'a Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan' a Niğde İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Sayın Ali Nebol' a Hacıabdullahlılar adına İstanbul ve Bursa' da faaliyet gösteren NİHADER ve BUHADER dernek başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir' e ve Hacıabdullah Belediye Başkanlığına teşekkür eder saygılar sunarım" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kasaba Oklundan Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement