Kasada Sıra Beklemeye Son! - Son Dakika
Teknoloji

Kasada Sıra Beklemeye Son!

Kasada Sıra Beklemeye Son!

Türkiye’nin önde gelen hazır giyim ve dekorasyon markalarından Mudo, müşterilerinin ürünlere kolaylıkla ulaşmasını ve kasada sıra beklemeden hızla alışveriş yapmasını mümkün kılan iOS ve Android telefonlara uyumlu yeni mobil uygulamasını yayına aldı.

01.07.2013 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Shopamani‘nin geliştirdiği Mudo 2.0, çevrimiçi ve çevrimdışı alışveriş deneyimini bir arada sunarak dünya ve Türkiye’deki benzer uygulamalar arasından sıyrılmayı başarıyor. Uygulamanın en dikkat çeken özelliği “Express Alışveriş” bölümünden müşterilerin reyonda barkodunu okuttukları ürünlerin detaylarına erişebilmeleri ve sepete atabilmeleri.

Uygulamaya yükleyeceğiniz kredi kartlarınızla güvenli bir şekilde hızlıca ödeme yapıp mağazada sıra beklemeden “Mobil Checkout” kasasından ürünlerinizi teslim alabiliyorsunuz. Ayrıca aradığınız ürünün renk ve bedenlerini öğrenmek için mağaza içinde koşturmanıza gerek kalmıyor. Söz konusu ürünü uygulama üzerinden hangi mağazada bulabileceğinizi tek tıkla öğrenebiliyorsunuz.

Mudo 2.0 uygulaması ile kampanyalardan ilk sizin haberiniz oluyor. Mudo’nun online alışveriş sitesi mudo.com.tr ve Mudo mağazalarında geçerli olan kampanyalar haricinde kişiselleştirilmiş kampanya duyuruları da uygulama üzerinden iletiliyor. Mudo Exclusive Card’ınızı uygulamaya entegre ederek puanlarınızı ve alışveriş geçmişinizi de görüntülemeniz mümkün.

Mudo’nun paylaştığı bilgilere göre uygulama bir ay içinde iki bin indirilmeye ulaştı. İstinye Park Mudo City, Akmerkez Mudo City, Bağdat Caddesi Mudo Store ve İçerenköy Carrefour Mudo City’de şu an için aktif olan uygulamanın yıl içinde diğer Mudo mağazalarını da kapsaması bekleniyor. (sosyalmedya.co)

Kaynak: Star

Son Dakika Teknoloji Kasada Sıra Beklemeye Son! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement