Kasayı Açamadan Yakalandılar - Son Dakika
Güncel

Kasayı Açamadan Yakalandılar

Kasayı Açamadan Yakalandılar

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Sanayi Sitesinde bulunan bir işyerinin duvarı delerek içerisinde para ve değerli evrakların bulunduğu çelik kasayı çalan zanlılar, kısa sürede yakalandı.

13.01.2015 16:26

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Sanayi Sitesinde bulunan bir işyerinin duvarı delerek içerisinde para ve değerli evrakların bulunduğu çelik kasayı çalan zanlılar, kısa sürede yakalandı.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin çalışma sonucu olayla ilgili 5 zanlı Manavgat'a bağlı Karaöz, Gençler, Aksaz ve Manavgat merkezde bulunan evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların olayı gerçekleştirmek için 2 ayrı otomobil kullandığı, çaldıkları çelik kasayı Çeltikçi Yolu Ulukapı istikametinde boş bir araziye indirdikleri, kasanın kilit kısımlarını kırdıkları fakat açamadıkları için üzerini çalılarla örttükleri bildirildi.

Yakalanan Y.V., M.Ç., M.Z., H.K. ve U.Y. isimli zanlılar, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarının ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kasayı Açamadan Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement