Kasım Özdemir ile Unutulmaz Şiir Akşamı - Son Dakika
Yerel

Kasım Özdemir ile Unutulmaz Şiir Akşamı

Pursaklar Belediyesi Ramazan etkinliklerinde sahne alan Şair Kasım Alper Özdemir, okuduğu şiirlerle Pursaklılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

20.06.2016 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediyesi Ramazan etkinliklerinde sahne alan Şair Kasım Alper Özdemir, okuduğu şiirlerle Pursaklılara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Pursaklar'da Ramazan etkinliklerinin adresi olan Şehit Salim Akgül Parkı her akşam binin üzerinde vatandaşı ağırlıyor. Birbirinden güzel programlarla eski Ramazanlara olan özleme son veren Pursaklar Belediyesi, sanatçı ve şairleri de ilçe halkı ile buluşturuyor. Etkinlikler kapsamında sahne alan Türk edebiyatının genç ve başarılı şairlerinden Kasım Alper Özdemir semazen eşliğinde okuduğu şiirlerle gönülleri fethetti. Aşk Yüreğinde Saklı isimli şiir kitabından okuduğu şiir dinletisi ile Pursaklar'a unutulmaz bir akşam yaşattı. Sosyal sorumluluk projeleri ve şiir dinletileri ile Türk gençliğine şiiri sevdiren genç şair mütevazı kişiliğiyle de takdir topluyor.

Şehit Salim Akgül Parkı'ndaki yarı açık amfi tiyatroda konuşan Şair Kasım Alper Özdemir "Türk gençliğine şiiri sevdirmek istiyoruz. Bizleri Pursaklar'ın güzel insanları ile buluşturan değerli Belediye Başkanımız Selçuk Çetin'e çok teşekkür ediyorum" dedi. Şiir gecesinde kitabını da okurlarına hediye eden Kasım Özdemir Pursaklar'da unutulmaz bir akşam yaşattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kasım Özdemir ile Unutulmaz Şiir Akşamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement