Kasımpaşa, Gaziantepspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa, Gaziantepspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kasımpaşa, Gaziantepspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

01.04.2014 14:09

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nde teknik direktör Shota Arveladze yönetimindeki antrenman ısınma koşusu ile başladı. Pas çalışmasının ardından lacivert-beyazlı takım, yapılan taktik çalışmalarla antrenmanı tamamladılar.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Shota Arveladze, Türkiye'de teknik direktör istifalarının sürpriz olmadığını söyledi. Gaziantepspor maçının önemine dikkat çeken Shota, "Zor maçlar kaldı. Hedefimizin içindeyiz. Yine de çok az mutlu günler geçirdik. Her oynadığımız maç gibi Gaziantepspor maçı da bizim için önemli. Zaman çok çabuk geçiyor. Ligde alınan bir puanda bile her şey değişebilir. Her takımı karşı saygı ile karşılıyoruz. Gaziantepspor da iyi bir takım. Zor bir maç olduğunu biliyoruz. Sergen Yalçın'ın istifa etmesi de önemli değil, çünkü Türkiye'de bunlar ilk defa olmuyor. İstifalar sürpriz olmuyor" şeklinde konuştu.

Kasımpaşalı futbolcu Halil Çolak ise Gaziantepspor'la oynayacakları karşılaşma için, "Bizim için önemli bir maç. Geçen hafta galip geldik. Bu gidişimizi sürdürmek istiyoruz. Onun için Gaziantepspor'a 3 puan için gidiyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kasımpaşa, Gaziantepspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement