Kastamonu - 17 Yaşındaki İrem, Lösemiden Öldü - Son Dakika
Güncel

Kastamonu - 17 Yaşındaki İrem, Lösemiden Öldü

Kastamonu - 17 Yaşındaki İrem, Lösemiden Öldü

17 yaşındaki İrem, lösemiden öldü KASTAMONU'da, 2 yıldır lösemi tedavisi gören 17 yaşındaki İrem Güngör, hayatını kaybetti.

24.10.2015 21:07

17 yaşındaki İrem, lösemiden öldü

KASTAMONU'da, 2 yıldır lösemi tedavisi gören 17 yaşındaki İrem Güngör, hayatını kaybetti. İrem Güngör'ün cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kastamonu Basketbol Amatör Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Polisgücüspor oyuncusu İrem Güngör, 2013'te antrenman sırasında sırtında hissettiği şiddetli ağrıyla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan tetkiklerde İrem Güngör'e lösemi tanısı konuldu. Abdurrahman Paşa Lisesi 1'nci sınıf öğrencisiyken hastalığı nedeniyle okulu ve basketbolu bırakan İrem Güngör, tedavisini sürdürdü. Dün akşam evde şikayetleri artınca ailesi tarafından Kastamonu Dr.Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İrem Güngör, sabaha karşı yoğun bakımda hayatını kaybetti.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

İrem Güngör'ün Kastamonu Darende Camii'ndeki cenaze namazına İl Emniyet Müdürü Mustafa Yolbulan da katıldı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde bekçi olan Mustafa Güngör ve eşi Yıldız Güngör, cenazede 3 çocuklarından birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Güngör çifti, gözyaşları içinde taziyeleri kabul etti. İrem'in takım ve okul arkadaşları da gözyaşı döktü. İrem Güngör'ün cenazesi, öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

KAN VE TROBOSİT BAĞIŞI İSTEMİŞ

İrem Güngör, hastalığı ile mücadele ederken yaşadıklarını ve duygularını sosyal medyadaki hesabında paylaştı. İrem'in burada paylaştığı, "Siz hayatınızdaki ufak tefek şeyleri kendinize dert etmeyin ve karşılaştığınız zorluklarla mücadele etmekten kaçmayın. Hayat bazı şeyleri dert etmek için gerçekten çok kısa. Hazır hayatınızın değerini anlamanızı sağlayacak kötü bir şey yaşamamışken hayatınızın tadını çıkarın ve kendi halinize şükredin. ve bu arada kan ve trombosit bağışları bizim için eşi bulunmaz hazine gibidir. Bağışladığınız kan ile hem kendiniz daha sağlıklı oluyorsunuz hem de belki de farkında olmadan birilerinin hayatını kurtarıyorsunuz. Her sağlıklı bireyi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum" şeklindeki yazısı dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu - 17 Yaşındaki İrem, Lösemiden Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement