Kastamonu'da Gıda Kontrol Görevlisi Eğitimi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Kastamonu'da Gıda Kontrol Görevlisi Eğitimi Sona Erdi

Kastamonu\'da Gıda Kontrol Görevlisi Eğitimi Sona Erdi

Kastamonu’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen Gıda Kontrol Görevlisi Eğitimi sona erdi.

23.10.2015 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen Gıda Kontrol Görevlisi Eğitimi sona erdi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 12-23 Ekim tarihleri arasında yapılan Gıda Kontrol Görevlisi Eğitimi, düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. Güray Koçak Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törende konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Yaman, 12-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Gıda Kontrol Görevlisi Kursuna 36 ilden 111 kişinin katıldığını belirtti. Vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşması ve sağlıklı gıda tüketiminin sağlanmasının Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının temel görevlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Yaman, "Gıda denetçileri bu konuda çok önemli bir görev üstlenmektedirler. Gıda kontrol görevlilerinin yaptıkları izleme, gözetim, doğrulama, tetkik, numune alma ve analiz gibi uygulamalarla bu amaca en büyük katkıyı vermektedirler" dedi.

Yaman, eğitimlerin Ilgaz ile Kastamonu'da düzenlendiğini ifade ederek, eğitimler sonunda 36 ilden gelen Gıda Kontrol Görevlilerinin ayrıca şehrin tarihi ve kültürel yerlerini gezerek tanıma imkanı da bulduklarını söyledi.

Daha sonra Yaman, Gıda Kontrol Görevlisi Eğitimini başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi. Ayrıca Yaman, Kastamonu'nun yöresel ürünlerinden oluşan hediye sepetini de Gıda Kontrol Görevlilerine hediye etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu'da Gıda Kontrol Görevlisi Eğitimi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement