Kastamonu'da Şehr-İ Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kastamonu'da Şehr-İ Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Kastamonu\'da Şehr-İ Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Kastamonu Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl ilk defa organize edilen “Şehr-i Ramazan Etkinlikleri” tüm hızıyla devam ediyor.

11.07.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl ilk defa organize edilen "Şehr-i Ramazan Etkinlikleri" tüm hızıyla devam ediyor.

Program öncesinde Belediye Başkanlığınca Şehr-i Ramazan Sofrasında açık hava iftarı düzenlenecek. İftar yemeğine çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. Alanda kurulan Şehr-i Ramazan iftar sofrasının hemen yanında kurulacak sahnede ise saat 21.30'dan itibaren Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Tahir İkiler ve ekibince hazırlanan ve özellikle çocuklar tarafından ilgi ile izlenen Ramazan etkinlikleri, karagöz-hacivat, meddah, kavuklu-pişekar ve her hafta değişik şovlardan oluşan gösteriler yer alacak.

Ardından "Kastamonu Türkülerine" yeni bir yorum getiren Kastamonulu sanatçı Mete Tafracı sahne alacak. Birbirinden güzel Kastamonu Türkülerine bir araya getirerek yorumlayan sanatçı, alandaki vatandaşlara Kastamonu'nun yöresel türküleri ile buluşturacak.

Amaçlarının vatandaşlarla her zaman iç içe olmak olduğunu belirten Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, "Onların içinde, onlarla birlikte güzel günler, hoş vakitler geçirmek. Belediye ile halkı kucaklaştırarak, bu şehri birlikte güzelleştirmek. Özellikle geleceğimizin teminatı yavrularımız için akıllarında hoş bir anı bırakacak, Ramazan geceleri düzenlemek. Daha önceki programlarımızdan aldığımız izlenim ve halkımızın geri dönüşleri gayet olumlu. İnsanımız Şehr-i Ramazan Etkinliklerini severek izliyor. Bu hafta bu doğrultuda İnönü Mahallesindeyiz. Program öncesinde, hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz ile birlikte Şehr-i Ramazan İftar Soframızda Oruçlarımızı Açacağız. Rabbime Hamdolsun ki Ramazan bereketi ile birlikte geldi. Güzel bir şekilde de geçiyor. Tüm vatandaşlarımızı iftar programımıza ve Ramazan etkinliklerine davet ediyorum" diye konuştu.

12 Temmuz Cumartesi günü üçüncüsü düzenlenecek olan program, saat 21.30'da Zirve AVM (carrefour) arkasındaki parkta gerçekleştirilecek. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu'da Şehr-İ Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement