Kastamonu'da Yangın - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da Yangın

Kastamonu’da henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında iki katlı ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, 2 büyükbaş hayvan ve onlarca tavuk telef oldu.

15.11.2014 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında iki katlı ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, 2 büyükbaş hayvan ve onlarca tavuk telef oldu.

Edinilen bilgiye göre, Cide'ye bağlı Tarakçı köyünde Halil Kalaycık'a ait alt katı ahır olarak kullanılan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede büyüyerek evin tamamını sardı. Cide Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında 2 katlı ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangında evin altındaki ahırda bulunan 2 büyükbaş hayvan ve onlarca tavuk telef oldu. Yangın esnasında kimsenin evde bulunmaması ise olası bir faciayı önledi. Ekipler, yangınla alakalı soruşturma başlattı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement