Kastamonu Emniyet Müdürlüğünden Asayiş Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Kastamonu Emniyet Müdürlüğünden Asayiş Uygulaması

Kastamonu Emniyet Müdürlüğünden Asayiş Uygulaması

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, Türkiye genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkardı.

03.08.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, Türkiye genelinde yaşanan terör olayları nedeniyle güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkardı. Bu kapsamda, son günlerde yapılan trafik ve asayiş uygulamalarında çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti: "Güvenlik hizmeti, gelişmiş toplumların vazgeçilmez unsurları arasında yer almakla ve devletin var olma nedenlerinin başında gelmektedir. Bu hizmet kamu düzeninin korunması, devamının sağlanması ve toplumun huzur içinde varlığını sürdürmesi yönüyle çok önemlidir.

Günlük hayatın olağan akışı içerisinde vatandaşımızı tedirgin eden suçlarla mücadele kapsamında Vatandaşlarımıza daha rahat ve huzurlu bir ortam sağlana bilmesi için en üst seviyede güvenlik tedbirleri alınmıştır. Toplumumuzun ortak değerlerinden olan düğün, nişan, sünnet, asker uğurlaması gibi sosyal etkinlikler sırasında vatandaşlarımızın dikkatsiz ve tedbirsiz davranışları sonucu müessir olaylar meydana gelmektedir. Mutlulukların ve sevinçlerin hüzne dönüşmemesi için bu etkinlikleri fırsat bilerek kutlamalarda silah ve patlayıcı madde kullanılmamalıdır. Son günlerde ülkemizde meydana gelen olaylar göz önünde bulundurularak vatandaşlarımızın huzur ortamının devamının sağlanmasına yönelik, terör ve asayiş olaylarının önlenmesi amacıyla çalışmalar yapmıştır.

Yapılan bu çalışmalar neticesinde, 2 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 30 adet fişek, 3 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 47 adet fişek, ruhsatsız 1 adet av tüfeği ve 5 adet kartuş, 4 adet kurusıkı tabanca, 107 adet fişek, 37 bin 940 gram kaçak tütün olmak üzere toplamda 5 adet silah, 77 adet fişek, 1 adet av tüfeği, 5 adet kartuş, 4 adet kurusıkı tabanca, 107 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi. Yakalanan şahıslar hakkında da gerekli yasal işlemler başlatıldı. İlimiz genelinde halkımızın huzur ve sükun içerisinde yaşamını devam ettirebilmesi amacıyla çalışmalarımız büyük biz azim ve kararlılık içerisinde devam edecektir" - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu Emniyet Müdürlüğünden Asayiş Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement