Katem "Hobi Atölyesi" Projesi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Katem "Hobi Atölyesi" Projesi Sona Erdi

Kızılcahamam Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin Ankara Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa yürüttüğü “Hobi Atölyesi” projesinin kapanış toplantısı yapıldı.

09.04.2014 10:15

Kızılcahamam Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin Ankara Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa yürüttüğü "Hobi Atölyesi" projesinin kapanış toplantısı yapıldı.

Ankara Kalkınma Ajansının Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı 2012 teklif çağrısı kapsamında il genelinde 113 proje içerisinden desteklenmeye hak kazanan 'Hobi Atölyesi' projesinin kapanış toplantısı düzenlendi. Proje koordinatörlüğünü Müdür Başyardımcısı Gürkan Hazar'ın yaptığı proje kapsamında kendisini ifade etme güçlüğü yaşayan, özgüven problemi olan, ders başarısı düşük, okula devam sorunu yaşayan, madde bağımlılığı eğilimi bulunan, anne, babası ayrı olan öğrenciler ve ailelerine atölye ortamında eğitimler verildi. Öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda ebeveynleriyle birlikte hazırlanan dört farklı atölyede kaliteli zaman geçirmeleri sağlandı. Atölyelerde uzaktan kumandalı araba, bot, uçak ve robot yapıldı. Proje kapsamında ergen psikolojisi, etkili iletişim konularında seminerler verildi.

Kapanış toplantısında konuşan Okul Müdürü Kadir Yaman, okul hakkında genel bilgiler verdi. Okulda uygulanan projelere değinen Yaman, proje faaliyetlerinin öğrencilere ve okula kazandırdığı ivmeye dikkat çekti.

Kapanış sunusunu Hamit Semizin yaptığı toplantıda öğrencilerin hazırladığı ürünler büyük ilgi gördü. Litvanya'dan mesleki ve teknik eğitimi incelemek üzere gelen 14 kişilik eğitimci ekibin de katıldığı toplantı yapılan ikramla son buldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Katem 'Hobi Atölyesi' Projesi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement