Kavak Kan Bağışlıyor" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Kavak Kan Bağışlıyor" Kampanyası

Kavak Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi işbirliğinde hazırlanan "Ulusal Güvenli Kan Temini Programı" kapsamında "Kavak Kan Bağışlıyor" kampanyası düzenlendi.

09.10.2015 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi işbirliğinde hazırlanan "Ulusal Güvenli Kan Temini Programı" kapsamında "Kavak Kan Bağışlıyor" kampanyası düzenlendi.

Soğuksu Mahallesi Öner Caddesi'nde konuşlandırılan kan bağış otobüsünde Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız ile kamu görevlileri ve vatandaşlar, kan bağışında bulundu.

Kan bağışında bulunan vatandaşlara tatlı, kek ve soda ikram edildi.

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Muhsin Yıldırım, Kavak halkının kampanyaya gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçede daha önce 20-30 ünite kan bağışı aldıklarını, kampanyada ise 105 ünite kan bağışı yapıldığını bildiren Yıldırım, "Hava yağışlı olmasına rağmen Kavaklı vatandaşların yoğun ilgisi vardı. Bir ünite kanın dahi bizim için çok önemi var. Kan bağışı alımında Kaymakam Sayın Şekerci ve Belediye Başkanı Sarıcaoğlu'nun destekleri oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Şekerci ise kanın sürekli ihtiyaç olduğu vurgulayarak, "Muhtarlarımıza, din görevlilerimize, kamu görevlilerimize yönelik toplantı düzenleyip, kan ve kan vermenin önemini anlattık.  Bir günde 105 ünite kan bağışı alındı. Hava yağışlı idi. Hava muhalefeti olmasaydı kan bağışında daha da artış olabilirdi" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kavak Kan Bağışlıyor' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement