Kavak'ta Minibüs Durağı ve Yolcu Bekleme Salonu Yaptırıldı - Son Dakika
Yerel

Kavak'ta Minibüs Durağı ve Yolcu Bekleme Salonu Yaptırıldı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Soğuksu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile Öner Caddesi'nin kesiştiği yere yaptırılan minibüs durağı ile yolcu bekleme salonunda incelemede bulundu.

07.12.2014 12:30

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Soğuksu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile Öner Caddesi'nin kesiştiği yere yaptırılan minibüs durağı ile yolcu bekleme salonunda incelemede bulundu.

Sarıcaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde kapalı minibüs durağı olmaması nedeniyle hem yolcuların hem de şoför esnafının zor durumda kaldığını belirtti.

Daha önceden minibüs şoförlerinin belirli bir durak yeri olmadığını ifade eden Sarıcaoğlu. "Yolcu açıkta, soğukta ve ayakta bekliyordu. Artık yolcu vatandaşlarımız, ayakta ve soğukta beklemek yerine sıcacık salonda oturacak, çayını içebilecek. Yeni durağımızla hem yolcu vatandaşlarımızı hem de minibüs esnafımızı rahata kavuşturduk" dedi.

İlçede iki minibüs durağı bulunduğunu kaydeden Sarıcaoğlu, bir minibüs durağı da Kavak- Asarcık yol kavşağına yapmayı düşündüğünü sözlerine ekledi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kavak'ta Minibüs Durağı ve Yolcu Bekleme Salonu Yaptırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement