Kavaklı'daki Hasan Doğan Stadı Yenileniyor - Son Dakika
Güncel

Kavaklı'daki Hasan Doğan Stadı Yenileniyor

Kavaklı Mahallesi'nde yer alan Hasan Doğan Stadı olarak da bilinen Kavaklı Stadı'nın rehabilitasyon çalışmalarına başlandı.

10.06.2016 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tamamlandığında modern hali ile 2100 kişi kapasiteli seyirci tribününe sahip olacak stadı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da yakından inceledi.

Heyecanlı futbol karşılaşmalarına ve antremanlara sahne olacak Kavaklı Stadı, baştan aşağı yenileniyor. Beylikdüzü Belediyesi'nin başlattığı çalışmalar kapsamında sınırlı seyirci kapasitesine sahip stadın hem estetik hem de fonksiyonel olarak yenilenmesi amaçlanıyor. Rehabilitasyon çalışmaları ile mevcut kulüp binası saha cephesi önündeki şevli alan; 65 cm çapında, 15 metre derinliğinde, 124 adet fore kazık yapılarak alınacak.

Yenileme uygulamaları ile takım oyuncularının ve hakemlerin kullanacağı duş ve soyunma odaları, seyirci tribünleri mevsim şartları göz önünde tutularak çelik çatılar yapılacak. Seyirciye böylece konforlu bir seyir imkanı sunulmuş olacak. Mevcuttaki tribünlerin seyirci kapasitesi 2100 kişiye çıkarılacak ve tribün üstü çelik çatı ile kapatılacak. Bu sene içinde yapımı tamamlanacak olan stattaki çalışmaları inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Daha konforlu, daha kaliteli bir stad ortamını Beylikdüzülü vatandaşlarımıza kazandırmış olacağız. Burada başarılı müsabakaları hep birlikte izleyeceğiz. İlçede spor alanlarını çoğaltmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kavaklı'daki Hasan Doğan Stadı Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement