Kavgayı Ayıranı Öldürmüşler - Son Dakika
Güncel

Kavgayı Ayıranı Öldürmüşler

Kavgayı Ayıranı Öldürmüşler

İstanbul'da kız kardeşlerine şiddet uygulayan enişteleriyle konuşmaya gelen iki şüpheli, aralarında çıkan kavgayı kavgayı ayırmak isteyen kişiyi öldürdü.

06.04.2016 14:18

İstanbul'da kız kardeşlerine şiddet uygulayan enişteleriyle konuşmaya gelen iki şüpheli, aralarında çıkan kavgayı kavgayı ayırmak isteyen kişiyi öldürdü. Dayakçı kocanın ise sadece kolundan yaralandığı öğrenildi. Şüpheliler gözaltına alındı ve tutuklandı.

Esenyurt'un Fatih Mahallesi 884'üncü Sokak'ta meydana gelen olay, görgü şahitlerinin ifadelerine göre şöyle gelişti; Bir gece önce eşiyle tartışma yaşayan Mustafa İ. (24), eşiyle yine tartışıp şiddet uyguladı. Dayak yedikten sonra ağabeylerini telefonla aradığı öğrenilen genç kadının yardım istediği öğrenildi. Bunun üzerine Bayram T. (31) ve Erol T. (37) enişteleriyle bu konuyu görüşmek üzere bir araya geldi. Kısa süre sonra başlayan tartışma kavgaya dönüştü ve şüpheliler, enişteleri Mustafa İ.'ye bıçakla saldırdı. Olay sırasında araya girerek kavgayı ayırmaya çalışan Mustafa İ.'nin arkadaşı Aydın Demir (24) kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Aydın Demir hayatını kaybetti. Olay sırasında Mustafa İ., de kolundan yaralanırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Polis tarafından başlatılan soruşturmada şüpheliler Esenyurt'ta gözaltına alındılar. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Bayram T., ve Erol T.'nin daha önceden tehdit, hakaret, cinsel saldırı, yaralama, gibi suçlardan gözaltına alındığı tespit edildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler sevkedildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kavgayı Ayıranı Öldürmüşler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement