Kaybolan Saçlarınızı Geri Getiren Formül - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Kaybolan Saçlarınızı Geri Getiren Formül

Kaybolan Saçlarınızı Geri Getiren Formül

Kaybettiğiniz saçlarınızı geri getiren formül artık Türkiye'de.

10.06.2013 10:52  Güncelleme: 09:52
İlandır

Kaybettiğiniz saçlarınızı geri getiren formül artık Türkiye'de.

Merkezi Brezilya da bulunan Latin Amerika Fiziksel ve Biyolojik Araştırma Merkezi'nden Knetch başkanlığında bir grup bilim adamı tarafından geliştirilen formül ile saç dökülmesi ve kelliğin artık tarihe karıştığı bildirildi.

ve ekibi dünyada sadece Amazon Ormanları'nda yetişen bikilerden elde edilen karışımları doğal ortamlarda bir haline getirmeyi başardı.

KELLİKLE MÜCALEDE GELİNEN SON NOKTA

Daha önceden saçı olanların saç köklerinin uykuya geçmesi ile sonuçlanankellik ve aşırı dökülme sorunlarına karşı geliştirilen formül sayesinde, saç kökleri kılcal damarlarını harekete geçirerek, saç köklerinin tekrar üretime geçmesini böylelikle kullanıcıların eski saçlarına tekrar kavuşmalarını sağlıyor.

Ülkemizde de adıyla satışa sunulan bu ürün kellik problemi olanların dertlerine çare olacağa benziyor.
Satın alanların tekrar tekrar sipariş ettiği hatta birden fazla sipariş vererek bir an once eski saçlarına kavuşmak isteyenlerin sayısının ise bir hayli fazla olduğunu söyleyen yetkilileri, ürüne o kadar güveniyor ki eğer işe yaramazsa boş şişeyi gönderin paranızı iade edelim diyorlar.



Ervamatin Saç Losyonu'nun etkisini gösterme süresini ise arasında olduğunu belirten yetkililer, sadece kellik değil her türlü saç sorununa da iyi geldiğini belirttiler.Bu formülün saç dökülmesi, kellik, aşırı yağlı saç derisi ve kepek sorunlarına etkili bir çözüm olarak bulunduğunun ise özellikle altını çizdiler.

Evet çıkacak olan sizin kendi saçlarınız, peruklara, riskli ve pahalı ameliyatlara bir son verme fikri gerçekten insanı heycanlandırıyor. Eğer gerçekten kullananların dedikleri gibi işe yarıyorsa bu sorunu yaşayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat gibi duruyor.



http://ervamatin-power.com

Son Dakika Advertorial Sondakika Kaybolan Saçlarınızı Geri Getiren Formül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement