Kayıp Çocukların Ailelerinin Buruk Bayramı - Son Dakika
Güncel

Kayıp Çocukların Ailelerinin Buruk Bayramı

Görüntü Dökümü: Evden görüntü Aileden görüntü Adile Erol'un konuşması Kayıp çocukların ailelerinin buruk bayramı Reşadiye'de yaklaşık 6 ay önce evlerinin önünde oynarken kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın aileleri, Ramazan Bayramı'nı çocuklarının özlemi ile geçiriyor Bayram Erol'un annesi Adile Erol: "Aylardır bir haber bekliyoruz.

05.07.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü:

Evden görüntü

Aileden görüntü

Adile Erol'un konuşması Kayıp çocukların ailelerinin buruk bayramı

Reşadiye'de yaklaşık 6 ay önce evlerinin önünde oynarken kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın aileleri, Ramazan Bayramı'nı çocuklarının özlemi ile geçiriyor

Bayram Erol'un annesi Adile Erol:

"Aylardır bir haber bekliyoruz. Bayram geldi içimiz buruk, üzgünüz. Anne olan bilir"

EKBER TÜRKOĞLU/ALPER KAYA - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, yaklaşık 6 ay önce evlerinin önünde oynarken kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın aileleri, Ramazan Bayramı'nda da çocuklarından gelecek haberi umutla bekliyor.

İlçe merkezindeki evlerinin yakınında oynarken 29 Aralık 2015'te kaybolan Bayram Erol ile Dursun Kaan Taşçı, devlet vatandaş iş birliğiyle tüm imkanların seferber edildiği uzun süren arama çalışmalarına rağmen bulunamadı.

Kayıp çocuklardan Bayram Erol'un annesi Adile Erol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuğunun yaklaşık 6 ay önce kaybolduğunu hatırlattı.

Yapılan aramalara rağmen Bayram ve Kaan'dan herhangi bir iz bulunamadığını vurgulayan Erol, "Çocuklarımızın ölü mü sağ mı olduğunu öğrenmek istiyoruz. Aylardır bir haber bekliyoruz. Bayram geldi içimiz buruk, üzgünüz. Anne olan bilir. Yastığa başımı koyunca 'Allah'ım çocuklarımızın ölü ya da sağ bulunması için yardım et' diye dua ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bayram için çocuklarına bayramlık aldığını dile getiren Adile Erol, şunları kaydetti:

"İkizi Berat'a bayramlık aldım ama Bayram'a alamadım, bu benim için ölümden ağır oldu. Allah rızası için çocukları gören, bilen varsa bize haber etsin. Yüreğimiz yandı. Ölüsü ise ölüsü, yaşıyor ise sağ bulunsunlar. İnşallah sağlıklı ve sıhhatlidirler, ümidimizi kesmedik çocuğumuzu görene kadar. Bir an önce çocuğumuza kavuşmak istiyoruz. Çocuklarımız yakın bir yerde kayboldular. Dağda, taşta değil. ya kaçırıldılar ya da suya düştüler ama suya düşseydiler şu ana kadar bulunurdu."

Dursun Kaan'ın dedesi Dursun Taşçı da çocuklarının bulunacağı ümidiyle yaşadıklarını belirterek, onlardan haber getirecek kişinin kendilerine adeta dünyayı bağışlayacağını söyledi.

Kayıp Çocukların Ailelerinin Buruk Bayramı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayıp Çocukların Ailelerinin Buruk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement