Kayıp Kızını 9 Gündür Arıyor - Son Dakika
Güncel

Kayıp Kızını 9 Gündür Arıyor

İstanbul'da yaşayan Müzeyyen Polat, 9 gündür haber alamadığını belirttiği lise öğrencisi kızının bulunmasını istiyor.

25.08.2016 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaşayan Müzeyyen Polat, 9 gündür haber alamadığını belirttiği lise öğrencisi kızının bulunmasını istiyor.

Bahçelievler'de 3 çocuğu ile yaşayan Müzeyyen Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16 yaşındaki kızı Özlem Ataseven'den 9 gündür haber alamadığını söyledi.

Polat, üniversite sınavlarında başarılı olan büyük kızının kayıt işlemleri için Trabzon'a gitmek üzere 16 Ağustos sabahı evden çıktıklarını anlattı.

Bir akrabasının aracıyla yola çıktıklarını belirten Polat, "Sabah 06.00 gibi evden çıkarken Özlem uyanıktı. Küçük kardeşi şeker hastası, insülin iğnesini vurmayı unutmamasını söyledim" dedi.

Polise kayıp başvurusunda bulunuldu

Küçük kızının saat 07.00 gibi kendisini cep telefonundan aradığını ve uyandığında ablasını evde görmediğini söylediğini aktaran Polat, şunları kaydetti:

"Biz Trabzon'a devam ettik. Ayrı yaşadığım eşim Mustafa Ataseven gelip küçük kızımı aldı. Akrabalarımızı, gidebileceği yerleri aradık, bulamayınca da hemen gidip polise kayıp başvurusunda bulundu."

Kızından 9 gündür haber alamadığını ve yüreğinin yandığını vurgulayan Polat, "Ne internet, ne cep telefonu kullanmazdı. O yüzden şüphelendiğimiz bir arkadaşı falan da yok. Ben olmadan hiçbir yere gitmeyen bir yapıya sahipti. Nereye gitti, başına ne iş geldi bilmiyorum." diye konuştu.

Polat, kızının bir yerlerde zorla alıkonulmuş olabileceğinden endişe ettiğini belirterek, "Ne olur bir gören, duyan, bilgisi olan varsa insaniyet namına yardım etsin. Ben anayım, günlerdir yüreğim yanıyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayıp Kızını 9 Gündür Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement